ΛΑΒΡΟΦ: Σε αυτοαπομόνωση καθώς ήρθε σε επαφή με άτομο που είχε μολυνθεί από κορωνοϊό

ΛΑΒΡΟΦ: Σε αυτοαπομόνωση καθώς ήρθε σε επαφή με άτομο που είχε μολυνθεί από κορωνοϊό

Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ τέθηκε σε αυτοαπομόνωση μετά από επαφή που είχε με άτομο το οποίο είχε μολυνθεί από κορωνοϊό. Ο ίδιος ο Υπουργός αισθάνεται καλά.

Την δήλωση αυτή έκανε στο πρακτορείο TASS η Διεύθυνση ενημέρωσης και τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών.

"Σε σχέση με επαφή με άτομο που είχε μολυνθεί από την Covid-19 ο Σεργκέι Λαβρόφ θα βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση. Οι προγραμματισθείσες νωρίτερα επισκέψεις και συναντήσεις μετατίθενται για μεταγενέστερα. Ο Υπουργός αισθάνεται καλά", αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Στις 26 Οκτωβρίου ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών επέστρεψε από την Ελλάδα, ενώ για τις 28-29 Οκτωβρίου επρόκειτο να πραγματοποιήσει επισκέψεις εργασίας στο Σαράγεβο και στο Βελιγράδι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE