Απάντηση ΔΗΚΟ σε ΔΗΣΥ: 'Δεν είναι η Βουλή που έδινε διαβατήρια αλλά η κυβέρνηση και το Υπουργικό Συμβούλιο του ΔΗΣΥ'

Απάντηση ΔΗΚΟ σε ΔΗΣΥ: 'Δεν είναι η Βουλή που έδινε διαβατήρια αλλά η κυβέρνηση και το Υπουργικό Συμβούλιο του ΔΗΣΥ'

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στις κατηγορίες του ΔΗΣΥ για 'εμμονή', εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης (27/10), το ΔΗΚΟ.

Όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση, ο ΔΗΣΥ έχει 'εμμονή στην συγκάλυψη της διαπλοκής'.

Αναλυτικά:

Το ΔΗΚΟ απαιτεί κάθαρση και αντιστέκεται με επιμονή, στην εμμονή του ΔΗΣΥ με τη συγκάλυψη της διαπλοκής.

Αυτό που ο ΔΗΣΥ αποκαλεί «εκβιασμό», είναι η άσκηση πίεσης για όσους προσπαθούν να συγκαλύψουν σκάνδαλα, ώστε να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν πλέον να κρύβονται.

Όσο και αν φοβούνται, η απαίτηση για διαφάνεια και κάθαρση, ισχυροποιείται. 

Και επαναλαμβάνουμε: Δεν είναι ούτε η Βουλή που αποφάσιζε και έδινε διαβατήρια. Είναι η κυβέρνηση και το Υπουργικό Συμβούλιο του ΔΗΣΥ.

Είναι η κυβέρνηση και ο ΔΗΣΥ που στρέφονται εναντίον της κοινωνίας, επιμένοντας να αρνούνται τον έλεγχο, να αρνούνται τη διαφάνεια και να αποπροσανατολίζουν από τις δικές τους βαρύτατες ευθύνες.

Προφανώς στον ΔΗΣΥ βρίσκονται σε απόγνωση για να «ξεχνούν» ότι το νομοσχέδιο για τις κρατικές εγγυήσεις δεν το απέρριψε η Βουλή αλλά το απέσυρε η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ, επειδή και πάλι δεν ήθελε έλεγχο.

Συνεπώς αυτή που έχει αποστερήσει τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων, είναι η κυβέρνηση και όχι το ΔΗΚΟ.

Είναι πλέον προφανές ότι το ΔΗΚΟ έχει «εμμονή» με την κάθαρση, και ο ΔΗΣΥ εμμονή με τη συγκάλυψη της διαπλοκής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE