ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 15χρονος και βρέθηκαν στην κατοχή του παράνομες ουσίες - Ακόμη 2 ανήλικοι στους συλληφθέντες

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 15χρονος και βρέθηκαν στην κατοχή του παράνομες ουσίες - Ακόμη 2 ανήλικοι στους συλληφθέντες

Υπάρχουν εξασφαλισμένες μαρτυρίες εναντίον 9 προσώπων για αδικήματα που σχετίζονται με οχλαγωγία, κακόβουλες ζημίες κ.α. για τα χθεσινά επεισόδια στην Λεμεσό.

Μιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου επισήμανε πως από τα 9 άτομα τα 7 έχουν συλληφθεί. Τα άτομα είναι ηλικίας από 15 – 21 ετών.

Όπως είπε ο κ. Ανδρέου, στον 15χρονο έχει εντοπιστεί στην κατοχή του ποσότητα φυτικής ύλης κάνναβης και 2 σπαστήρες.

Όπως αναγράφει η αστυνομική ανακοίνωση, ο 15χορνος συνελήφθη και για για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών. Αυτός είχε εντοπιστεί από περίπολο της Αστυνομίας, να βρίσκεται μαζί με άλλους νεαρούς, σε σημείο κοντά στην περιοχή όπου λίγο νωρίτερα είχαν σημειωθεί τα επεισόδια. Οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή όταν αντιλήφθηκαν το αστυνομικό περιπολικό, ωστόσο τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν τον 15χρονο και αφού στην κατοχή του εντόπισαν δύο νάιλον σακουλάκια που περιείχαν φυτική ύλη κάνναβης βάρους 21 γραμμαρίων συνολικά, προχώρησαν στη σύλληψή του. Στην κατοχή του 15χρονου εντοπίστηκαν επίσης μία ζυγαριά ακριβείας και δύο σπαστήρες με ίχνη κάνναβης.

Στους συλληφθέντες υπάρχουν ακόμη 2 ανήλικα πρόσωπα. Όλοι οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιων δικαστηρίου για άμεση καταχώρηση των υποθέσεων.

Παράλληλα, εναντίων των διαδηλωτών συμεττείχαν τόσο μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης, όσο και μέλη της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης (ΜΜΑΔ).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top