Γενικός εμβολιασμός του πληθυσμού κατά του κορωνοϊού μόνο το 2022, αναφέρει το Ινστιτούτο Robert Koch

Γενικός εμβολιασμός του πληθυσμού κατά του κορωνοϊού μόνο το 2022, αναφέρει το Ινστιτούτο Robert Koch

Με τίτλο "RKI: Γενικός εμβολιασμός του πληθυσμού μόνο το 2022", το γερμανικό κρατικό ραδιόφωνο (Deutschlandfunk) αναφέρει πως ο  πρόεδρος της μόνιμης επιτροπής εμβολιασμού στο Robert Koch Institute, Mέρτενς, δεν αναμένει γενικό εμβολιασμό του πληθυσμού κατά του κορωνοϊού έως το 2022.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Robert Koch, Μέρτενς, "ακόμα κι αν έχουμε σύντομα το εμβόλιο, ο εμβολιασμός ολόκληρου του πληθυσμού δεν θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2021"  

Εάν θεωρητικά μπορέσουν να εμβολιαστούν 100.000 άτομα την ημέρα - κάτι που είναι ήδη δύσκολο - θα χρειαστούν 150 ημέρες για τον εμβολιασμό 15 εκατομμυρίων ανθρώπων, προσθέτει ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου.
Κατά τη γνώμη του, θα χρειαστεί επίσης πολύς χρόνος, ώστε με τον εμβολιασμό να φανεί μια αξιοσημείωτη αλλαγή στη διαδικασία μετάδοσης του ιού.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE