Η Hyundai τώρα και στο Παραλίμνη με τεχνική εξυπηρέτηση στη Δερύνεια

Η Hyundai τώρα και στο Παραλίμνη με τεχνική εξυπηρέτηση στη Δερύνεια

Η συνεχώς αυξανόμενη προτίμηση του αγοραστικού κοινού στα νέα μοντέλα της Hyundai στην Κύπρο, δημιούργησε την ανάγκη για περισσότερα σημεία επαφής των πελατών με τη μάρκα.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της ανά το Παγκύπριο, η CTC Automotive έχει ορίσει αντιπρόσωπο της Hyundai στο Παραλίμνι την Amiraz Motors, υπό τη διεύθυνση του Βαγγέλη Ρούσου. Ο εκθεσιακός χώρος Amiraz Motors βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, στη Λεωφόρο 1ης Απριλίου.

Επίσης, για καλύτερη τεχνική εξυπηρέτηση Hyundai, στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, η CTC Automotive έχει ορίσει το συνεργείο “Πανίκος Θωμά”, που βρίσκεται στην οδό Αλεξάνδρου Γκράχαμ Μπελ 3, στη Βιομηχανική Ζώνη Δερύνειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.