Η Hyundai τώρα και στο Παραλίμνη με τεχνική εξυπηρέτηση στη Δερύνεια

Η Hyundai τώρα και στο Παραλίμνη με τεχνική εξυπηρέτηση στη Δερύνεια

Η συνεχώς αυξανόμενη προτίμηση του αγοραστικού κοινού στα νέα μοντέλα της Hyundai στην Κύπρο, δημιούργησε την ανάγκη για περισσότερα σημεία επαφής των πελατών με τη μάρκα.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της ανά το Παγκύπριο, η CTC Automotive έχει ορίσει αντιπρόσωπο της Hyundai στο Παραλίμνι την Amiraz Motors, υπό τη διεύθυνση του Βαγγέλη Ρούσου. Ο εκθεσιακός χώρος Amiraz Motors βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, στη Λεωφόρο 1ης Απριλίου.

Επίσης, για καλύτερη τεχνική εξυπηρέτηση Hyundai, στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, η CTC Automotive έχει ορίσει το συνεργείο “Πανίκος Θωμά”, που βρίσκεται στην οδό Αλεξάνδρου Γκράχαμ Μπελ 3, στη Βιομηχανική Ζώνη Δερύνειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.