Το βραδινό… ΡΑΝΤΕΒΟΥ με Πρόδρομο Πετρίδη – Τα ΘΕΜΑΤΑ που θα ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ

Το βραδινό… ΡΑΝΤΕΒΟΥ με Πρόδρομο Πετρίδη – Τα ΘΕΜΑΤΑ που θα ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ

Ανάρτηση από την τηλεοπτική πλατφόρμα Cablenet, όπου αναφέρεται στη βραδινή εκπομπή «Χωρίς VAR», όπου θα είναι καλεσμένος ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης.

«Σήμερα εκτάκτως στις 21:00 ο Πρόεδρος του @apoelfcofficial Πρόδρομος Πετρίδης μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή Cablenet Sports 1HD.
Απαντά σε όλα τα ερωτήματα για την πορεία της ομάδας, τα οικονομικά δεδομένα, τις αλλαγές των προπονητών και στα όσα ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ του καταλογίζει.
Χορηγός Εκπομπής: @sabbianco_noknok».


Η ανάρτηση της περασμένης Τρίτης από την τηλεοπτική πλατφόρμα: 

«Σε μία από τις δυσκολότερες περιόδους, για την ομάδα του APOEL FC, ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκίτρινων Πρόδρομος Πετρίδης ανοίγει τα χαρτιά του και δίνει τις δικές του απαντήσεις για ότι αφορά στο παρόν και το μέλλον της ομάδας.
Μην χάσετε, εκτάκτως αυτή την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στις 21:00 την εκπομπή ΧΩΡΙΣ VAR, ζωντανά από το Cablenet Sports 1HD».

The post Το βραδινό… ΡΑΝΤΕΒΟΥ με Πρόδρομο Πετρίδη – Τα ΘΕΜΑΤΑ που θα ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE