ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε γενικό lockdown το Βέλγιο από τη Δευτέρα 2/11– Η τρίτη χώρα στην Ευρώπη που «κλείνει»

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε γενικό lockdown το Βέλγιο από τη Δευτέρα 2/11– Η τρίτη χώρα στην Ευρώπη που «κλείνει»

Μετά την Ιρλανδία και τη Γαλλία, ήρθε και η σειρά του Βελγίου να μπει εκ νέου σε καραντίνα για να ανακόψει την πορεία του κορωνοϊού, όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για την τρίτη ευρωπαϊκή χώρα που μπαίνει σε καθεστώς καραντίνας για ένα μήνα, με μια ακόμα χώρα, τη Γερμανία να βρίσκεται σε μερικό lockdown μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Το γενικό lockdown στο Βέλγιο θα εφαρμοστεί από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει για έναν μήνα, την ώρα που τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα ξεπέρασαν εχθές τις 23.000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE