ΠΑΡΑ-THEMA

Θεμιστοκλέους για Πολυκάρπου: ‘Είναι λες και θέλει σώνει και καλά κάποιον να τον κουπανίσει’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θεμιστοκλέους για Πολυκάρπου: ‘Είναι λες και θέλει σώνει και καλά κάποιον να τον κουπανίσει’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ κύριος Ανδρέας Χρ. Θεμιστοκλέους, γνωστός για τον αυθορμητισμό του ‘απάντησε’ επί της ουσίας στις συνεχείς καταγγελίες που εξαπολύει ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΚΙΣΑ, Δώρος Πολυκάρπου σχετικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λεμεσό.

‘Κάνω έκκληση στην Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως να του παράσχει προστασία διότι αυτοί που προκαλεί και βρίζει είναι πολλοί και σχετικά νεαροί’, ‘Βρίζει προκαλεί και ανοητολογεί’ και ‘Είναι λες και θέλει σώνει και καλά κάποιος να τον κουπανίσει’ είναι μόνο μερικά από τα όσα εμπεριέχει η ανάρτηση του κυρίου Θεμιστοκλέους.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

Συνεχίζει να βρίζει, να προκαλεί και να ανοητολογεί. Κατήντησε χυδαία προκλητικός και γελοία χυδαίος. Είναι λες και θέλει σώνει και καλά κάποιον να τον κουπανίσει. Γι' αυτό κάνω έκκληση στην Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως να του παράσχει αστυνομική προστασία, διότι αυτοί που προκαλεί και βρίζει είναι πολλοί, είναι σχετικά νεαροί και δεν αποκλείω κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών να τον κουπανίσουν και συνακόλουθα να έχουν κακά ξεμπερδέματα. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι κάνει τα πάντα για να γίνει ήρωας μιας παραπαίουσας και χρεοκοπημένης ακελικής αριστεράς με τις ΦΑΣΙΣΤΕΡΕΣ παραφυάδες και διασυνδέσεις της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top