ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Κρούσμα κορωνοϊού στην Ανόρθωση

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Κρούσμα κορωνοϊού στην Ανόρθωση

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει ότι έχει βρεθεί άτομο θετικό στον Κορωνοϊό (COVID-19), στο πλαίσιο του δειγματοληπτικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε και ως εκ τούτου ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο θετικού κρούσματος COVID-19 σύμφωνα και με τις σχετικές οδηγίες.

Η ομάδα μας μετά και από αυτή την εξέλιξη θα προχωρήσει εκ νέου σε δειγματοληπτικό έλεγχο παράλληλα με την ενεργοποίηση του Πρωτοκόλλου Θετικού Κρούσματος COVID-19».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE