ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιτακτική ανάγκη για την ΕΝΠ το τρίποντο – Περιμένει επιθετικό… «ξεμπούκωμα» ο Φερέρ (Πιθανή ενδεκάδα)

Επιτακτική ανάγκη για την ΕΝΠ το τρίποντο – Περιμένει επιθετικό… «ξεμπούκωμα» ο Φερέρ (Πιθανή ενδεκάδα)

Τη 2η της νίκη στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει με όλες της τις δυνάμεις η ΕΝΠ, στο απογευματινό (18:00) κομβικό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή Αραδίππου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Οι “βυσσινί” βρίσκονται στην προτελευταία (13η) θέση της βαθμολογίας με μόλις 5 πόντους στο ενεργητικό τους κα θέλουν από σήμερα κιόλας, να ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους για να απομακρυνθούν σταδιακά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Ερμής είναι μία από τις ομάδες με την οποία η ΕΝΠ θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία και όλοι στο Παραλίμνι αντιλαμβάνονται τη σημασία του σημερινού αγώνα, αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να δουν τη μεταξύ τους διαφορά να αυξάνεται στους οκτώ πόντους. Αντίθετα, μοναδικό ζητούμενο είναι το -5 να γίνει -2, για να ανέβει η ψυχολογία, αλλά και η αυτοπεποίθηση της ομάδας ενόψει της συνέχειας.

Στα τελευταία δύο ματς, η ΕΝΠ παρουσίασε μεγάλη βελτίωση στο ανασταλτικό κομμάτι, αφού κράτησε το μηδέν, όμως θέλει ακόμα βελτίωση από τη μέση και μπροστά και ο Κάρλος Φερέρ ευελπιστεί ότι σε αυτό το ματς η ομάδα του θα “ξεμπουκώσει” επιθετικά.

Εκτός πλάνων είναι ο Ουντόζι λόγω κίτρινων καρτών.

Πιθανή ενδεκάδα:

Πέτρου, Μπαρμπόσα, Κυριάκου, Λουσέρο, Μπάλαζιτς, Μαϊσουράτζε, Μπελόνε, Φελίπε, Θεοδώρου, Ντένινγκ, Μπαλοτέλι.

The post Επιτακτική ανάγκη για την ΕΝΠ το τρίποντο – Περιμένει επιθετικό… «ξεμπούκωμα» ο Φερέρ (Πιθανή ενδεκάδα) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top