ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καρίγιο: «Έχω καλό προαίσθημα και αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καρίγιο: «Έχω καλό προαίσθημα και αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του Κυριακάτικου (08/11, 18:00) εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Ανόρθωση για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, παραχώρησε ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Χουάν Καρίγιο.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Εμένα μου αρέσει το γεγονός ότι παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Είναι ένα ωραίο παιχνίδι για τους παίκτες και τους προπονητές, απέναντι σε μία ομάδα όπως την Ανόρθωση και αυτό το κάνει αρκετά σημαντικό.

Το πλάνο μας και η ιδέα μας είναι να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και αυτό θα συμβεί αν κερδίσουμε. Σε αυτό το στάδιο της σεζόν, με ομάδες να μην μπορούν να αγωνιστούν και άλλες ομάδες να έχουν λιγότερα παιχνίδια, δεν μπορείς να βάζεις στόχο για κάποια βαθμολογική θέση.

Βάζεις σαν στόχο μόνο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή και κάθε εβδομάδα. Ξέρουμε και οι ποδοσφαιριστές κι εμείς πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς και είμαστε έτοιμοι.

Εκτός πλάνων για το παιχνίδι με την Ανόρθωση, είναι οι Μοϊσόφ, Πλάνας, Έκτορ, Αναστασίου και Χριστοδούλου. Ο Ακοράν είναι έτοιμος, αφού έκανε πολύ καλή αποθεραπεία. Μιλήσαμε με τους γιατρούς και μας είπαν ότι είναι έτοιμος να παίξει και είναι πολύ καλά νέα για εμάς αυτά.

Δεν μου αρέσει να μιλάω για πλεονέκτημα, γιατί ο λόγος που αναβλήθηκε το ματς με την Πάφο, ήταν λόγω προβλήματος υγείας και για μένα το θέμα υγείας είναι αδιαπραγμάτευτο. Αυτό προέχει για όλο τον κόσμο. Δεν θεωρώ ότι έχουμε πλεονέκτημα, επειδή είμαστε πιο ξεκούραστοι από την Ανόρθωση. Ίσως μάλιστα ο αντίπαλος να έχει πλεονέκτημα και θα το εξηγήσω. Η Ανόρθωση αλλά κι εμείς, δημιουργήσαμε ένα ρόστερ που να μπορεί να ανταπεξέλθει σε ματς Τετάρτη-Σάββατο, έτσι πολλοί παίκτες αποκτούν ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να προετοιμάσω σωστά την ομάδα μου.

Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και κανένα δεν είναι εύκολο. Παίζουμε συνεχόμενα με Ανόρθωση και Απόλλωνα που είναι καλές ομάδες και πάμε βήμα-βήμα. Αυτό που προέχει είναι το επόμενο παιχνίδι και όχι το μεθεπόμενο. Έχω καλό προαίσθημα και αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε.

Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει καλή λειτουργία σε άμυνα και επίθεση. Αντιμετωπίζουμε μία καλή και έμπειρη ομάδα, με ενέργεια στο παιχνίδι της, με μπαλιές από τα πλάγια και με γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες και το πιο σημαντικό είναι να μην έχουν αμφιβολίες για το πλάνο και να πάρουν τη νίκη.

Η δική μου φιλοσοφία είναι ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο σύστημα. Μπορεί να αγωνιστούμε με δύο ή τρεις στη μεσαία γραμμή, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε παιχνιδιού. Είμαι τυχερός που έχω αυτό το ρόστερ. Δεν είναι το πιο σημαντικό το σύστημα, αλλά να κάνουμε καλή δουλειά στο γήπεδο, να έχουμε ισορροπία και καλές επιλογές στην επιθετική λειτουργία, για να μπορέσουμε να φθάσουμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών».

Δείτε όλα όσα είπε στο πιο κάτω βίντεο από το επίσημο κανάλι της ΑΕΚ:

The post Καρίγιο: «Έχω καλό προαίσθημα και αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top