ΕΛΛΑΔΑ

Τι είπε ο Δένδιας σε Τσαβούσογλου - 'Έτοιμη για διάλογο υπό την προϋπόθεση...'

Τι είπε ο Δένδιας σε Τσαβούσογλου - 'Έτοιμη για διάλογο υπό την προϋπόθεση...'

Τη θέση της Ελλάδας ότι παραμένει έτοιμη για διάλογο ανά πάσα στιγμή, υπό την προϋπόθεση να σταματήσουν οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, επανέλαβε, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η τηλεφωνική επικοινωνία των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών. Σημειώνεται ότι η τελευταία τηλεφωνική επαφή που είχαν οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών ήταν αμέσως μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε τις δύο χώρες σε Σάμο και Σμύρνη.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα με ανάρτησή του στο Twitter, το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών σημείωσε ότι κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών συζήτησαν τις προϋποθέσεις που θα καθιστούσαν εφικτή μια συνάντησή τους στο προσεχές μέλλον.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top