Τμ. Μετεωρολογίας: Ετοιμαστείτε για δύσκολη βδομάδα - Σκόνη, καταιγίδες, μέχρι και...χαλάζι

Τμ. Μετεωρολογίας: Ετοιμαστείτε για δύσκολη βδομάδα - Σκόνη, καταιγίδες, μέχρι και...χαλάζι

Βορειοανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασταθείς καιρικές συνθήκες αναμένονται από απόψε (Κυριακή 08/11).

Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη, από το απόγευμα και μετά, οι συγκεντρώσεις της οποίας θα είναι παροδικά αυξημένες.

Απόψε Κυριακή (08/11) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές αρχικά αλλά αργότερα αναμένεται και καταιγίδα κυρίως στα νοτιοανατολικά και στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά τοπικά στα παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα δυτικά παράλια, στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Δευτέρα (09/11) ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κατά διαστήματα. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη (10/11) ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι παροδικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κατά διαστήματα, ενώ την Τετάρτη (11/11) και την Πέμπτη (12/11) αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, αλλά στα δυτικά παράλια θα σημειώσει πτώση την Τρίτη και μη αξιόλογη μεταβολή στη συνέχεια, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Ο Τραμπ ανακοίνωσε κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν - Επιβεβαιώνει ο Νετανιάχου

Live: Ο Τραμπ ανακοίνωσε κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν - Επιβεβαιώνει ο Νετανιάχου

Το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους κατά των βάσεων των ΗΠΑ σε Κατάρ με πρότερη προειδοποίηση ως αντίποινα στα πλήγματα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του, ενώ συνεχίζονται οι εκατέρωθεν επιθέσεις Τελ Αβίβ και Τεχεράνης. Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την κατάπαυση του πυρός, η οποία μέχρι στιγμής βρίσκεται σε ισχύ. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE