ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το εμβόλιο Sputnik-V είναι πάνω από 90% αποτελεσματικό σύμφωνα με το Υπ. Υγείας της Ρωσίας

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το εμβόλιο Sputnik-V είναι πάνω από 90% αποτελεσματικό σύμφωνα με το Υπ. Υγείας της Ρωσίας

Το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V κατά του κορωνοϊού είναι περισσότερο από 90% αποτελεσματικό ανακοίνωσε σήμερα σύμβουλος του ρωσικού Υπουργείου Υγείας λίγη ώρα αφότου οι εταιρείες Pfizer Inc and BioNTech ανακοίνωσαν ότι το πειραματικό εμβόλιο κατά της Covid-19 που αναπτύσσουν είναι περισσότερο από το 90% αποτελεσματικό.


Τα δεδομένα των παρατηρήσεων δείχνουν ότι το εμβόλιο Sputnik-V κατά του νέου κορωνοϊού είναι αποτελεσματικό περισσότερο από το 90%, δήλωσε η σύμβουλος του Υπουργείου Υγείας της Ρωσίας και διευθύντρια του Ιατρικού Ερευνητικού Κέντρου θεραπείας και προληπτικής ιατρικής Αξάνα Ντράπκινα.

«Με εντολή του Υπουργείου Υγείας της Ρωσίας πραγματοποιούμε ελέγχους σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου Sputnik-V, σε όσους εμβολιάστηκαν. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις μας, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου υπερβαίνει επίσης το 90%. Η εμφάνιση ενός ακόμη αποτελεσματικού εμβολίου είναι καλή είδηση για όλους», ανέφερε η κ. Ντράπκινα σχολιάζοντας την ανακοίνωση της εταιρείας Pfizer για τα αποτελέσματα της τρίτης φάσης των κλινικών δοκιμών του εμβολίου της κατά της Covid-19.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE