Ακόμα 194 θάνατοι και 21.350 κρούσματα κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 194 θάνατοι και 21.350 κρούσματα κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 194 θανάτους από κορωνοϊό και 21.350 νέα κρούσματα κατέγραψε το προηγούμενο 24ωρο το Υπουργείο Υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Το τελευταίο επταήμερο οι θα αυτοί επιβεβαιωμένων φορέων φτάνουν πλέον τους 2.385 και συνολικά από την αρχή της πανδημίας τους 49.238.

Τα κρούσματα του επταημέρου αριθμούν 159.592 και συνολικά από την αρχή της πανδημίας 1.213.363.

Ακόμα 1.533 φορείς του ιού χρειάστηκε να εισαχθούν σε νοσοκομείο το προηγούμενο 24ωρο. Οι ασθενείς που νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή σε όλη τη χώρα είναι 12.949, εκ των οποίων οι 1.185 σε αναπνευστήρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Ο σφετερισμός δεν αντιμετωπίζεται ούτε παθητικά ούτε με ανοχή»

Λετυμπιώτης: «Ο σφετερισμός δεν αντιμετωπίζεται ούτε παθητικά ούτε με ανοχή»

Η απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας για επιβολή ποινής φυλάκισης πέντε ετών σε πρόσωπο που παραδέχθηκε ενοχή για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακής περιουσίας στα κατεχόμενα, στέλνει, σύμφωνα με την Κυβέρνηση, ξεκάθαρο μήνυμα μηδενικής ανοχής απέναντι σε τέτοιες ενέργειες.

BEST OF TOTHEMAONLINE