Ακόμα 194 θάνατοι και 21.350 κρούσματα κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 194 θάνατοι και 21.350 κρούσματα κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 194 θανάτους από κορωνοϊό και 21.350 νέα κρούσματα κατέγραψε το προηγούμενο 24ωρο το Υπουργείο Υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Το τελευταίο επταήμερο οι θα αυτοί επιβεβαιωμένων φορέων φτάνουν πλέον τους 2.385 και συνολικά από την αρχή της πανδημίας τους 49.238.

Τα κρούσματα του επταημέρου αριθμούν 159.592 και συνολικά από την αρχή της πανδημίας 1.213.363.

Ακόμα 1.533 φορείς του ιού χρειάστηκε να εισαχθούν σε νοσοκομείο το προηγούμενο 24ωρο. Οι ασθενείς που νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή σε όλη τη χώρα είναι 12.949, εκ των οποίων οι 1.185 σε αναπνευστήρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE