Ακόμα 194 θάνατοι και 21.350 κρούσματα κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 194 θάνατοι και 21.350 κρούσματα κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 194 θανάτους από κορωνοϊό και 21.350 νέα κρούσματα κατέγραψε το προηγούμενο 24ωρο το Υπουργείο Υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Το τελευταίο επταήμερο οι θα αυτοί επιβεβαιωμένων φορέων φτάνουν πλέον τους 2.385 και συνολικά από την αρχή της πανδημίας τους 49.238.

Τα κρούσματα του επταημέρου αριθμούν 159.592 και συνολικά από την αρχή της πανδημίας 1.213.363.

Ακόμα 1.533 φορείς του ιού χρειάστηκε να εισαχθούν σε νοσοκομείο το προηγούμενο 24ωρο. Οι ασθενείς που νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή σε όλη τη χώρα είναι 12.949, εκ των οποίων οι 1.185 σε αναπνευστήρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE