Ακόμα 194 θάνατοι και 21.350 κρούσματα κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 194 θάνατοι και 21.350 κρούσματα κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 194 θανάτους από κορωνοϊό και 21.350 νέα κρούσματα κατέγραψε το προηγούμενο 24ωρο το Υπουργείο Υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Το τελευταίο επταήμερο οι θα αυτοί επιβεβαιωμένων φορέων φτάνουν πλέον τους 2.385 και συνολικά από την αρχή της πανδημίας τους 49.238.

Τα κρούσματα του επταημέρου αριθμούν 159.592 και συνολικά από την αρχή της πανδημίας 1.213.363.

Ακόμα 1.533 φορείς του ιού χρειάστηκε να εισαχθούν σε νοσοκομείο το προηγούμενο 24ωρο. Οι ασθενείς που νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή σε όλη τη χώρα είναι 12.949, εκ των οποίων οι 1.185 σε αναπνευστήρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Ο Μακάριος Δρουσιώτης μετέβη στο Αρχηγείο, χωρίς όμως να προσκομίσει στοιχεία για να αρχίσει κανονικά η κατάθεσή του, δήλωσε την Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Φυτιρής, μετά από σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία μεταξύ του ίδιου, του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίθεσης εναντίον λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE