ΚΥΠΡΟΣ: Αναβλήθηκε η Ad Hoc συνεδρία για Λίστα Γιωρκάτζη – Σε αυτοπεριορισμό ο Πρόεδρος της Βουλής

ΚΥΠΡΟΣ: Αναβλήθηκε η Ad Hoc συνεδρία για Λίστα Γιωρκάτζη – Σε αυτοπεριορισμό ο Πρόεδρος της Βουλής

Μόλις τώρα ενημερώθηκε το προσωπικό της βουλής πως η συνεδρία της Αd Hoc Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη Λίστα Γιωρκάτζη έχει αναβληθεί.

Η Επιτροπή για τηΔιερεύνηση Θεμάτων που Aφορούν σε Δάνεια Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων, αναβάλλεται, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για νέα ημερομηνία.

Όπως πληροφορούμαστε, ο Πρόεδρος της Βουλής μπήκε προληπτικά σε αυτοπεριορισμό καθώς είχε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Ο κ. Αδάμου έχει ήδη υποβληθεί σε τεστ και αναμένονται τα αποτελέσματά του.

Σημειώνουμε πως η επαφή δεν ήταν στενή, αλλά προληπτικά και με βάση τα πρωτόκολλα έχει προχωρήσει σε διενέργεια εξέτασης και αυτοπεριορισμό.

Σημειώνουμε πως σε χθεσινό μας ρεπορτάζ επισημαίναμε πως στην Βουλή συζητούνται νέοι τρόπου εργασίας, με το ενδεχόμενο τηλεργασίας να πέφτει στο τραπέζι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE