ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλαξε η αγωγή που χορηγείτο σε σχέση με την αρχή της πανδημίας; Τι γίνεται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλαξε η αγωγή που χορηγείτο σε σχέση με την αρχή της πανδημίας; Τι γίνεται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Άλλαξαν τα ιατρικά πρωτόκολλα από την αρχή της πανδημίας, σε σχέση με την φαρμακευτική αγωγή που παραχωρείται στους ασθενείς με COVID-19 στο Νοσοκομείο Αναφοράς.

Σε δηλώσεις του στο Κρατικό Ραδιόφωνο ο Δρ. Χρίστος Κυπρή, συντονιστής γιατρός στο θάλαμο COVID-19 στο νοσοκομείο αναφοράς, είπε πως έχει περάσει αρκετός καιρός από τα πρώτα περιστατικά και πλέον «δεν στηριζόμαστε στις γνώμες κάποιων μικρών μελετών, έχουμε μεγάλες μελέτες οι οποίες απέδειξαν ότι κάποια φαρμακευτικά σκευάσματα μειώνουν τη θνητότητα των ασθενών».

Διαβεβαίωσε επίσης πως στην Κύπρο υπάρχει όλη η φαρμακευτική αγωγή που χρησιμοποιείται ανά το παγκόσμιο.

Ερωτηθείς για συγκεκριμένες ονομασίες φαρμάκων και ουσίων, ο Δρ. Κυπρή επισήμανε πως «υπάρχει ειδικό πρωτόκολλο το οποίο ανάλογα με την κατάσταση του ασθενή δίνεται και το ανάλογο φάρμακο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.