ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τέταρτος θάνατος ασθενή σε 24ωρες στο Νοσοκομείο Αναφοράς

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τέταρτος θάνατος ασθενή σε 24ωρες στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Δυσάρεστα τα νέα απο το νοσοκομείο αναφοράς, καθώς η Ιατρική Διευθύντρια του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, Αμαλία Χατζηγιάννη, ανακοίνωσε ακόμα ένα θάνατο , το πρωί της Τετάρτης (11/11).

 

Μέσα σε 24ωρες, τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους "χτυπημένοι" απο τον κορωνοϊο.

Στην εκπομπή ALPHA Καλημέρα, η κ.Χατζηγιάννη ανακοίνωσε τα δυσάρεστα ενώ ανέφερε ότι πρόκειται για υπερήλικα.

"Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι απεβίωσε και μια υπερήλικας αργά χθες βράδυ, άρα σημειώθηκαν τέσσερις οι θάνατοι σε μια μέρα". 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE