ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τέταρτος θάνατος ασθενή σε 24ωρες στο Νοσοκομείο Αναφοράς

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τέταρτος θάνατος ασθενή σε 24ωρες στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Δυσάρεστα τα νέα απο το νοσοκομείο αναφοράς, καθώς η Ιατρική Διευθύντρια του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, Αμαλία Χατζηγιάννη, ανακοίνωσε ακόμα ένα θάνατο , το πρωί της Τετάρτης (11/11).

 

Μέσα σε 24ωρες, τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους "χτυπημένοι" απο τον κορωνοϊο.

Στην εκπομπή ALPHA Καλημέρα, η κ.Χατζηγιάννη ανακοίνωσε τα δυσάρεστα ενώ ανέφερε ότι πρόκειται για υπερήλικα.

"Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι απεβίωσε και μια υπερήλικας αργά χθες βράδυ, άρα σημειώθηκαν τέσσερις οι θάνατοι σε μια μέρα". 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.