ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τέταρτος θάνατος ασθενή σε 24ωρες στο Νοσοκομείο Αναφοράς

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τέταρτος θάνατος ασθενή σε 24ωρες στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Δυσάρεστα τα νέα απο το νοσοκομείο αναφοράς, καθώς η Ιατρική Διευθύντρια του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, Αμαλία Χατζηγιάννη, ανακοίνωσε ακόμα ένα θάνατο , το πρωί της Τετάρτης (11/11).

 

Μέσα σε 24ωρες, τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους "χτυπημένοι" απο τον κορωνοϊο.

Στην εκπομπή ALPHA Καλημέρα, η κ.Χατζηγιάννη ανακοίνωσε τα δυσάρεστα ενώ ανέφερε ότι πρόκειται για υπερήλικα.

"Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι απεβίωσε και μια υπερήλικας αργά χθες βράδυ, άρα σημειώθηκαν τέσσερις οι θάνατοι σε μια μέρα". 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE