ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλειστό το Γραφείο Αμεσης Φορολογίας λόγω κορωνοϊού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλειστό το Γραφείο Αμεσης Φορολογίας λόγω κορωνοϊού

Κλειστό για το κοινό θα παραμένει την Πέμπτη και Παρασκευή (13/11) το Επαρχιακό Γραφείο Άμεσης Φορολογίας Λεμεσού, λόγω επιβεβαιωμένου περιστατικού κορωνοϊού.



Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Φορολογίας «ενόψει των μέτρων που λαμβάνονται για αντιμετώπιση του κορωνοϊού, και λόγω της ύπαρξης επιβεβαιωμένου κρούσματος, το Επαρχιακό Γραφείο Άμεσης Φορολογίας Λεμεσού, το οποίο στεγάζεται στο κτίριο του Ταχυδρομείου Λεμεσού, δεν θα εξυπηρετεί το κοινό, την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020».

«Το Τμήμα Φορολογίας έχει προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, για αντιμετώπιση της διασποράς του ιού, περιλαμβανομένης και της απολύμανσης των χώρων του γραφείου», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE