Τραγικό τέλος με φίλαθλο στην Πολωνία...

Τραγικό τέλος με φίλαθλο στην Πολωνία...

Τραγικό τέλος είχαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση της Κονκόρντια Κνουρόφ με την Ρουχ Ραντζινόνκοφ, αφού ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του χτυπημένος από πυρά αστυνομικών.

Όλα ξεκίνησαν όταν στη διάρκεια της αναμέτρησης (για την τρίτη κατηγορία της Πολωνίας) οπαδοί της Κνουρόφ εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο. 

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ οι αστυνομικοί για να επιβάλουν την τάξη και να διώξουν τους οπαδούς από τον αγωνιστικό χώρο πυροβόλησαν με λαστιχένιες σφαίρες προς το μέρος τους. Μία σφαίρα βρήκε έναν άτυχο οπαδό στον λαιμό και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο να τον σώσουν δεν τα κατάφεραν.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

Η ανοχή της Κυβέρνησης απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς παραμένει μηδενική, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχετικά με την ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την έρευνα για το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE