ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Όλες οι πληροφορίες για τα άτομα που δικαιούνται δωρεάν τεστ σε Λεμεσό και Πάφου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Όλες οι πληροφορίες για τα άτομα που δικαιούνται δωρεάν τεστ σε Λεμεσό και Πάφου

Σύμφωνα με το Διάταγμα του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την υποχρεωτική προσκόμιση από την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020, στις 5 π.μ., από τους εργαζόμενους που εμπίπτουν στις εξαιρέσεις που μπορούν να μετακινούνται από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, αρνητικής μοριακής εξέτασης για κορωνοϊό (PCR test), αποφασίστηκε να επιχορηγηθεί από το Υπουργείο Υγείας η διενέργεια της εξέτασης για τα πρόσωπα αυτά προς διευκόλυνσή τους.

Για τις δειγματοληψίες θα λειτουργήσουν κινητές μονάδες από το εργαστήριο σε συγκεκριμένα σημεία. Περισσότερα στοιχεία θα ανακοινωθούν με την οριστικοποίηση των λεπτομερειών τις αμέσως επόμενες μέρες.

Διευκρινίζεται ότι το πρόγραμμα απευθύνεται μόνο στους εργαζόμενους, ενώ ο ακριβής κατάλογος των ατόμων από τα οποία δεν θα απαιτείται προσκόμιση αρνητικού μοριακού τεστ για τη μετακίνησή τους, θα ανακοινωθεί στη συνέχεια.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE