ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ: Η άποψη του για το τέλος με Σωφρόνη – «Ο Απόλλων θέλει προπονητή σαν τον… ΜΠΕΡΓΚ»!

ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ: Η άποψη του για το τέλος με Σωφρόνη – «Ο Απόλλων θέλει προπονητή σαν τον… ΜΠΕΡΓΚ»!

Ο παλαίμαχος παίκτης του Απόλλωνα, Γιαννάκης Γιαγκουδάκης σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95,0 τόνισε πως ίσως να μην ήταν η πιο σωστή κίνηση να αποχωρήσει ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Παράλληλα τόνισε πως τώρα πρέπει να γίνει η καλύτερη επιλογή από πλευράς διοίκησης και εξέφρασε την άποψη ότι πλέον πρέπει να στραφεί σε έναν κόουτς τύπου Μπεργκ ο Απόλλων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Σωφρόνη Αυγουστή: «Η απομάκρυνση του Σωφρόνη αυτή τη στιγμή δεν ήταν η σωστότερη. Ο Σωφρόνης θα έπρεπε να καταρτιστεί με εξειδικευμένο προπονητικό τιμ ώστε να τον βοηθήσουν στη διαχείριση. Για τις δηλώσεις νομίζω δεν βγαίνουν οι λόγοι που επέλεξε ο Πρόεδρος να απομακρύνει τον προπονητή».

Για το τι πήγε λάθος: «Φάνηκε το τελευταίο διάστημα μια μικρή απειθαρχία από κάποιους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι κριτήριο η ήττα απ’ την Καρμιώτισσα. Πιστεύω πως ο Σωφρόνης έπρεπε να βοηθηθεί. Η πορεία του ήταν πέρα για πέρα ικανοποιητική. Ελπίζω η διοίκηση να κάνει τη σωστή επιλογή τώρα».

Για το νέο προπονητή: «Το κεφάλαιο προπονητή είναι μεγάλο θέμα που μπορούμε να συζητούμε για εβδομάδες. Η επιλογή του νέου προπονητή είναι δύσκολή. Πρέπει να διαλέξουμε το είδος του προπονητή σύμφωνα με τις αδυναμίες του ρόστερ. Έχει προπονητές που είναι καλοί στη διαχείριση των αποδυτηρίων και άλλοι σε άλλα κομμάτια. Ο Μουρίνιο για παράδειγμα είναι άψογος στη διαχείριση των αποδυτηρίων όμως δεν μπορεί να διδάξει ποδόσφαιρο. Ο νέος προπονητής πρέπει να εμπειρία που να μπορεί να τους διαχειριστεί».

Για την επόμενη μέρα: «Πρέπει όλος ο κόσμος να σταθεί στη διοίκηση και αυτοί να βρουν τον κατάλληλο. Δεν γίνεται με μια αλλαγή να κατηγορούμε τη διοίκηση. Χρειαζόμαστε ηρεμία, και ταυτόχρονα περισσότερη αυστηρότητα προς του ποδοσφαιριστές. Οφείλουν να υπακούν τον προπονητή τους και τη διοίκηση. Δεν γίνεται να τους ξεχωρίζουμε».

Για το αν μπορεί ο Απόλλωνας να πετύχει το μεγάλο στόχο: «Όταν κάνεις σύγκριση του υλικού του Απόλλωνα με τις άλλες ομάδες θα δεις ότι έχει και υλικό και είναι και πολύ καλύτερο. Ο Απόλλωνας θέλει τώρα ένα προπονητή που θα διδάξει. Όπως είναι ο Μπεργκ. Προπονητής που διδάσκει και έχει κερδίσει τους ποδοσφαιριστές και ρισκάρει όταν πρέπει. Τέτοιο προπονητή θέλει ο Απόλλωνας. Ενθουσιώδης, διδάσκει τους παίχτες και είναι δίκαιος».

The post ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ: Η άποψη του για το τέλος με Σωφρόνη – «Ο Απόλλων θέλει προπονητή σαν τον… ΜΠΕΡΓΚ»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top