ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Kρούσματα και σε δεύτερο σφαγείο στην Λευκωσία

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Kρούσματα και σε δεύτερο σφαγείο στην Λευκωσία

Εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού και σε δεύτερο σφαγείο, στο οποίο είχε εντοπιστεί θετικός στον ιό ένας Κτηνιατρικός Λειτουργός την προηγούμενη Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφόρηση από το Υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση, μετά από αυτή την εξέλιξη, το Υπουργείο Υγείας, απέστειλε μονάδα για να γίνουν επιτόπου δειγματοληψίες, ωστόσο η δειγματοληψία δεν κατέστη δυνατό να διενεργηθεί διότι δεν επετράπη η είσοδος στην ομάδα που απέστειλε το Υπουργείο, παρόλο που συνοδευόταν από μέλη της Αστυνομίας. Χθες το βράδυ, διαβιβάστηκε καταγγελία από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης προς την Αστυνομία, ώστε να διερευνηθεί κατά πόσον προκύπτουν αδικήματα.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση, σε σχέση με σημερινό δημοσίευμα στον "Φιλελεύθερο" για πρόβλημα που προκύπτει και σε δεύτερο σφαγείο, το Σφαγείο στο οποίο γίνεται αναφορά είναι αυτό στο οποίο είχε εντοπιστεί θετικός στον ιό ένας Κτηνιατρικός Λειτουργός την προηγούμενη Παρασκευή, που είχε γίνει και το περιστατικό στο σφαγείο Cypra.
 
Όπως είχε ανακοινωθεί, το Υπουργείο Υγείας είχε αποφασίσει να κάνει προληπτικά δειγματοληπτικό έλεγχο στους εργαζόμενους στο εν λόγω σφαγείο. Από τον έλεγχο όσων δέχθηκαν να εξεταστούν, εντοπίστηκαν 3 κρούσματα. Το ένα είχε δηλωθεί από τη διεύθυνση του υποστατικού ως μέλος του προσωπικού τους, ενώ τα άλλα 2 άτομα παρόλο που ισχυρίζονται ότι εργάζονται εκεί, εντούτοις δεν επιβεβαιώνεται από τη διεύθυνση.
 
Μετά από αυτή την εξέλιξη, το Υπουργείο Υγείας για να διασφαλίσει ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα υποβάλλονταν σε εργαστηριακό έλεγχο για να διαφανεί και το μέγεθος του προβλήματος, απέστειλε μονάδα για να γίνουν επιτόπου δειγματοληψίες στα υπόλοιπα άτομα τα οποία δεν είχαν εξεταστεί.
 
Η δειγματοληψία δεν κατέστη δυνατό να διενεργηθεί διότι δεν επετράπη η είσοδος στην ομάδα που απέστειλε το Υπουργείο, παρόλο που συνοδευόταν από μέλη της Αστυνομίας. Χθες το βράδυ, διαβιβάστηκε καταγγελία από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης προς την Αστυνομία, ώστε να διερευνηθεί κατά πόσον προκύπτουν αδικήματα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top