ΦΟΝΟΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν παραδέχεται το έγκλημα ο 27χρονος - Γνωστός στις Αρχές

ΦΟΝΟΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν παραδέχεται το έγκλημα ο 27χρονος - Γνωστός στις Αρχές

Δεν παραδέχεται ότι διέπραξε το έγκλημα ο 27χρονος Ινδός, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές για την δολοφονία 28χρονου με καταγωγή από το Πακιστάν, τα ξημερώματα του Σαββάτου (14/11), στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline η αστυνομία οδηγήθηκε στον 27χρονο μετά από μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος δεν παραδέχεται ότι διέπραξε το έγκλημα και πρόκειται για γνωστο άτομο στις Αρχές, αφού εναντίον του υπάρχουν υποθέσεις πλαστοπροσωπίας.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα ο 28χρονος δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές, μια στο λαιμό και τις υπόλοιπες στην κοιλιακή χώρα.

Θυμίζουμε ότι γύρω στις 01:00 (14/11), στην οδό Σαλαμίνος στη Λευκωσία, τρεις νεαροί ηλικίας 27, 28 και 24 ετών βρίσκονταν σε συγκεκριμένο υποστατικό και κάποια στιγμή άρχισαν να καβγαδίζουν με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Συγκεκριμένα 27χρονος Ινδός, ανέσυρε μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα τον 28χρονο με καταγωγή από το Πακιστάν. Ανάμεσα τους μπήκε 24χρονος από την Ινδία για να τους χωρίσει, ο οποίος τραυματίστηκε.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας αλλά και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, όπου διενήργησαν αυτοψία, ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσουν και νεκροτομή επί της σορού του 28χρονου με καταγωγή από το Πακιστάν.

Όσον αφορά τον 24χρονο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από την Αστυνομία, φαίνεται πως οι νεαροί είχαν οικονομικές διαφορές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Όπλα είπα λέω 

Όπλα είπα λέω