ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δεκάδες εργαζόμενοι μεταβαίνουν σε Λάρνακα και Αμμόχωστο για τεστ για να διακινηθούν σε Λεμεσό και Πάφο

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δεκάδες εργαζόμενοι μεταβαίνουν σε Λάρνακα και Αμμόχωστο για τεστ για να διακινηθούν σε Λεμεσό και Πάφο

Δεκάδες εργαζόμενοι μεταβαίνουν από το πρωί στα εργαστήρια που βρίσκονται σε Λάρνακα και ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου για να  υποβληθούν σε μοριακή εξέταση για κορωνοϊό ώστε να μπορούν να μετακινούνται από και προς τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι από το πρωί δεκάδες εργαζόμενοι που εμπίπτουν στις κατηγορίες εξαιρέσεων για μετακίνηση από και προς τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, μετέβησαν σε συγκεκριμένα σημεία που έχουν υποδειχθεί από το Υπουργείο Υγείας, για να υποβληθούν σε μοριακή εξέταση για κορωνοϊό (PCR test), αφού σύμφωνα με πρόσφατο Διάταγμα του Υπουργείου πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό αποτέλεσμα.

Οι εξεταζόμενοι προσκομίζουν απαραίτητα τη Βεβαίωση Εργοδότη.
 
Υπενθυμίζεται ότι στη Λάρνακα λειτουργεί ένα κέντρο δειγματοληψίας ενώ στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου τρία και συγκεκριμένα σε Λιοπέτρι, Αυγόρου και Ξυλοφάγου.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE