Συνεχίζεται η προσέλευση εργαζομένων σε Λάρνακα και Αμμόχωστο για τεστ κορωνοϊού

Συνεχίζεται η προσέλευση εργαζομένων σε Λάρνακα και Αμμόχωστο για τεστ κορωνοϊού

Συνεχίζεται και σήμερα η προσέλευση εργαζομένων στα εργαστήρια που βρίσκονται στη Λάρνακα και στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου για να  υποβληθούν σε μοριακή εξέταση για κορωνοϊό ώστε να μπορούν να μετακινούνται από και προς τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου.


Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι παρά την έντονη βροχόπτωση, που παρατηρήθηκε από το πρωί σε αρκετές περιοχές της Λάρνακας και της ελεύθερης Αμμοχώστου, εντούτοις αρκετοί εργαζόμενοι που εμπίπτουν στις κατηγορίες εξαιρέσεων για μετακίνηση από και προς τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, μετέβησαν σε συγκεκριμένα σημεία που έχουν υποδειχθεί από το Υπουργείο Υγείας, για να υποβληθούν σε μοριακή εξέταση για κορωνοϊό (PCR test), αφού σύμφωνα με το Διάταγμα του Υπουργείου πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό αποτέλεσμα.
 
Οι εξεταζόμενοι προσκομίζουν απαραίτητα τη Βεβαίωση Εργοδότη.
 
Υπενθυμίζεται ότι στη Λάρνακα λειτουργεί ένα κέντρο δειγματοληψίας, ενώ στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου τρία και, συγκεκριμένα, σε Λιοπέτρι, Αυγόρου και Ξυλοφάγου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE