ΚΟΙΝΩΝΙΑ

KPΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ: Στο «κόκκινο» κομμωτήρια, ινστιτούτα Τι μέλλει γενέσθαι με τα μουσικοχορευτικά κέντρα; - «Βρήκαν ευκαιρία οι ‘παράνομοι’ να θησαυρίζουν»

KPΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ: Στο «κόκκινο» κομμωτήρια, ινστιτούτα Τι μέλλει γενέσθαι με τα μουσικοχορευτικά κέντρα; - «Βρήκαν ευκαιρία οι ‘παράνομοι’ να θησαυρίζουν»

Κραυγή απόγνωσης από ιδιοκτήτες κομμωτηρίων και ινστιτούτων αισθητικής σε Λεμεσό και Πάφο, καθώς για ακόμη μια φορά ζουν τον «εφιάλτη» του Μαρτίου. Μαρτυρίες στο ThemaOnline αναφέρουν πως βρήκαν ευκαιρία οι παράνομοι να ‘θησαυρίζουν’, ενώ ο Πρόεδρος των κέντρων αναψυχής Φάνος Λεβέντης, δηλώνει πως μερικά κέντρα αναψυχής δεν θα είναι σε θέση να επαναλειτουργήσουν.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Συγκεκριμένα ο κ. Λεβέντης δήλωσε στο ThemaOnline πως αυτή τη στιγμή στη Λεμεσό έχουν κλείσει 921 κέντρα αναψυχής, από τα οποία τα 33 συμπεριλαμβάνονται στα μουσικοχορευτικά κέντρα, εκ’ των οποίων κάποια παραμένουν κλειστά από τον Μάρτιο που ξεκίνησαν τα πρώτα μέτρα, ενώ κάποια άλλα που λειτουργούσαν μόνο την περίοδο του καλοκαιριού δεν άνοιξαν από τον Οκτώβριο του 2019. Την ίδια ώρα σημείωσε πως στην Πάφο τα υποστατικά που έχουν κλείσει τώρα είναι 780 και 21 από αυτά ανήκουν στα μουσικοχορευτικά κέντρα.

«Πολλά από τα κέντρα αναψυχής δεν θα είναι σε θέση να επαναλειτουργήσουν όταν έρθει η ώρα. Οι ζημιές που έχουν υποστεί τους τελευταίος μήνες, σε συνδυασμό με τα χρέη δεν θα τους το επιτρέψουν. Τα χρήματα που αναλογούν στην Κυπριακή Δημοκρατία από την Ευρωπαϊκή ένωση θα πρέπει να κατανεμηθούν με δίκαιο τρόπο. Εγώ προσωπικά δεν νιώθω αισιόδοξος», δήλωσε ο κ. Φάνος Λεβέντης στο ThemaOnline.

Παράλληλα φωνάζουν και οι ιδιοκτήτες ινστιτούτων αισθητικής και κομμωτηρίων.

Διαβάστε δηλώσεις που εξασφάλισε το ΤhemaOnline:

Ιδιοκτήτρια Κομμωτήριού: «Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, πλησιάζουν Χριστούγεννα και είμαστε κλειστοί για πρώτη φορά. Πώς θα ζήσουμε τις οικογένειες μας, Πότε θα δουλέψουμε ; Τα παιδιά μας θα πεινάσουν

Ιδιοκτήτρια Ινστιτούτου αισθητικής: «Μας έχουν κλείσει αλλά οι φόροι τα ενοίκια, και οι δόσεις που τρέχουν ; Τα φαρμακεία που κάνουν αποτριχώσεις και θεραπείες και οι γιατροί που έχουν αισθητικούς δουλεύουν κανονικά. Βρήκαν ευκαιρία οι παράνομες που βρίσκονται σε σπίτια να θησαυρίζουν. Προσφέρουμε υπηρεσίες πολυτελείας και δεν είμαστε είδος πρώτης ανάγωγης, έτσι ο κόσμος περιορίζει τα έξοδα του στις βασικές του ανάγκες. Αυτά ποιος θα μας τα πληρώσει

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top