Κρούσματα κορωνοϊού στο Προεδρικό – Τέθηκαν σε καραντίνα και έγιναν τεστ

Κρούσματα κορωνοϊού στο Προεδρικό – Τέθηκαν σε καραντίνα και έγιναν τεστ

Δύο κρούσματα κορωνοϊού που αναμένεται να ανακοινωθούν την Τετάρτη 18/11 εντοπίστηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πρόσωπα που εργάζονται σε γραφεία γύρω από το Προεδρικό Μέγαρο και αμέσως τέθηκαν σε καραντίνα ενώ σε εφαρμογή μπήκαν όλα τα σχετικά Υγειονομικά πρωτόκολλα και ακολούθησε απολύμανση των χώρων.

Από τεστ έχουν περάσει όλα το προσωπικό που εργάζεται στο Προεδρικό συμπεριλαμβανομένου του Νίκου Αναστασιάδη και του Κυβ. εκπροσώπου Κυριάκου Κούσιου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE