Κρούσματα κορωνοϊού στο Προεδρικό – Τέθηκαν σε καραντίνα και έγιναν τεστ

Κρούσματα κορωνοϊού στο Προεδρικό – Τέθηκαν σε καραντίνα και έγιναν τεστ

Δύο κρούσματα κορωνοϊού που αναμένεται να ανακοινωθούν την Τετάρτη 18/11 εντοπίστηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πρόσωπα που εργάζονται σε γραφεία γύρω από το Προεδρικό Μέγαρο και αμέσως τέθηκαν σε καραντίνα ενώ σε εφαρμογή μπήκαν όλα τα σχετικά Υγειονομικά πρωτόκολλα και ακολούθησε απολύμανση των χώρων.

Από τεστ έχουν περάσει όλα το προσωπικό που εργάζεται στο Προεδρικό συμπεριλαμβανομένου του Νίκου Αναστασιάδη και του Κυβ. εκπροσώπου Κυριάκου Κούσιου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE