Κρούσματα κορωνοϊού στο Προεδρικό – Τέθηκαν σε καραντίνα και έγιναν τεστ

Κρούσματα κορωνοϊού στο Προεδρικό – Τέθηκαν σε καραντίνα και έγιναν τεστ

Δύο κρούσματα κορωνοϊού που αναμένεται να ανακοινωθούν την Τετάρτη 18/11 εντοπίστηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πρόσωπα που εργάζονται σε γραφεία γύρω από το Προεδρικό Μέγαρο και αμέσως τέθηκαν σε καραντίνα ενώ σε εφαρμογή μπήκαν όλα τα σχετικά Υγειονομικά πρωτόκολλα και ακολούθησε απολύμανση των χώρων.

Από τεστ έχουν περάσει όλα το προσωπικό που εργάζεται στο Προεδρικό συμπεριλαμβανομένου του Νίκου Αναστασιάδη και του Κυβ. εκπροσώπου Κυριάκου Κούσιου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE