Εξαφάνιση Μαντλίν: Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση – Οι εικόνες που «καίνε» τον Γερμανό

Εξαφάνιση Μαντλίν: Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση – Οι εικόνες που «καίνε» τον Γερμανό

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την εξαφάνιση της μικρής Μάντλιν Μακάν.

Η Μάντλιν εξαφανίστηκε το 2007 στην Πορτογαλία και εικάζεται ότι απήχθη, ενόσω παραθέριζε με τους γονείς της στην περιοχή της Praia da Luz.

Κύριος ύποπτος για την απαγωγή της θεωρείται ο 43χρονος Christian Brueckner, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε στη φυλακή, αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο με δύο σπασμένα πλευρά, τα οποία ο ίδιος απέδωσε σε καβγά του με δεσμοφύλακα.

Ο Bueckner κρατείται στο Kiel της Γερμανίας μετά από την καταδίκη του σε υπόθεση σχετική με ναρκωτικά, ενώ έχει καταδικαστεί σε ακόμη 7 έτη κάθειρξης για το βιασμό συνταξιούχου στην Praia da Luz, υπόθεση για την οποία ωστόσο έχει ασκήσει έφεση.

Όσον αφορά την περίπτωση της μικρής Μάντλιν, θεωρείται βασικός ύποπτος καθώς μάρτυρες τον θέλουν κοντά στο σημείο απ’ όπου εξαφανίστηκε η Μάντλιν το 2007.

Σύμφωνα με τον Γερμανό εισαγγελέα Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, πρόσφατα ήρθαν στην επιφάνεια νέα στοιχεία από την Αγγλία, και συγκεκριμένα φωτογραφίες τουριστών που παραθέριζαν τότε επίσης στο ίδιο μέρος, στις οποίες απεικονίζονται ορισμένα «ενδιαφέροντα πράγματα».

Ο Εισαγγελέας αξιολόγησε τα στοιχεία ως ιδιαίτερα χρήσιμα, όμως τόνισε ότι η σχετική έρευνα θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να καταλήξει κάπου, ιδιαίτερα καθώς η Αγγλία βρίσκεται στην διαδικασία του Brexit, γεγονός που θα καταστήσει την επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ Γερμανίας και Αγγλίας λιγότερο άμεση απ’ όσο υπήρξε ως τώρα.

Να θυμίσουμε πως οι γερμανικές Αρχές, δια στόματος Βόλτερς, θεωρούν την Μαντλίν νεκρή.

 Πηγή: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE