Πέραν των 450 rapid tests διενεργήθηκαν στον Δήμο Γερίου, με εντοπισμό θετικών κρουσμάτων

Πέραν των 450 rapid tests διενεργήθηκαν στον Δήμο Γερίου, με εντοπισμό θετικών κρουσμάτων

Πέραν των 450 δειγματοληπτικών ελέγχων με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) διενεργήθηκαν την Παρασκευή στο Δήμο Γερίου, σύμφωνα Δήμαρχο Νεόφυτο Παπαλαζάρου, ο οποίος δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι από τη δειγματοληψία εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα.

Ωστόσο, ανέφερε πως δεν γνωρίζει τον αριθμό των θετικών κρουσμάτων και ότι θα προβεί σε επίσημη ανακοίνωση αργότερα το Υπουργείο Υγείας.

Στο μεταξύ, ο δειγματοληπτικός έλεγχος με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου άρχισε χθες και ολοκληρώθηκε σήμερα στις 17:00.

Ο Δήμαρχος Γερίου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως η προσέλευση ήταν μαζική και σήμερα, για να προσθέσει πως ο δειγματοληπτικός έλεγχος διεξήχθη ομαλά και ο κόσμος περίμενε -όπως και χθες- υπομονετικά στη σειρά, τηρώντας τις αποστάσεις.

«Η ροή του κόσμου ήταν μεγάλη και πραγματικά θέλω να συγχαρώ τον κόσμο», ανέφερε.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE