Πέραν των 450 rapid tests διενεργήθηκαν στον Δήμο Γερίου, με εντοπισμό θετικών κρουσμάτων

Πέραν των 450 rapid tests διενεργήθηκαν στον Δήμο Γερίου, με εντοπισμό θετικών κρουσμάτων

Πέραν των 450 δειγματοληπτικών ελέγχων με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) διενεργήθηκαν την Παρασκευή στο Δήμο Γερίου, σύμφωνα Δήμαρχο Νεόφυτο Παπαλαζάρου, ο οποίος δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι από τη δειγματοληψία εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα.

Ωστόσο, ανέφερε πως δεν γνωρίζει τον αριθμό των θετικών κρουσμάτων και ότι θα προβεί σε επίσημη ανακοίνωση αργότερα το Υπουργείο Υγείας.

Στο μεταξύ, ο δειγματοληπτικός έλεγχος με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου άρχισε χθες και ολοκληρώθηκε σήμερα στις 17:00.

Ο Δήμαρχος Γερίου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως η προσέλευση ήταν μαζική και σήμερα, για να προσθέσει πως ο δειγματοληπτικός έλεγχος διεξήχθη ομαλά και ο κόσμος περίμενε -όπως και χθες- υπομονετικά στη σειρά, τηρώντας τις αποστάσεις.

«Η ροή του κόσμου ήταν μεγάλη και πραγματικά θέλω να συγχαρώ τον κόσμο», ανέφερε.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE