Συνεχίζονται και το Σαββατοκυρίακο οι έλεγχοι για την Covid – 19 στη Λάρνακα

Συνεχίζονται και το Σαββατοκυρίακο οι έλεγχοι για την Covid – 19 στη Λάρνακα

Στα πλαίσια του προγράμματος δωρεάν ελέγχου για την Covid – 19 με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) και με στόχο τον έλεγχο περισσότερων πολιτών σε περισσότερες περιοχές, το Υπουργείο Υγείας προχωρά σε δειγματοληψίες στη Λάρνακα. 

Οι δειγματοληψίες θα πραγματοποιηθούν το σήμερα  21/11/2020 και αύριο 22/11/2020 μεταξύ των ωρών 9.00 π.μ. με 5.00 μ.μ. στην Πλατεία Ευρώπης.
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.
 
Το κοινό που θα προσέρχεται στα σημεία υποχρεούται:
- Να χρησιμοποιεί μάσκα προσώπου.
- Να τηρεί την απόσταση των 2 μέτρων.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE