ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη - Την Παρασκευή οι τελικές αποφάσεις

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη - Την Παρασκευή οι τελικές αποφάσεις

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του Προέδρου Αναστασιάδη με την επιδημιολογική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως δεν έχουν κλειδώσει τα νέα μέτρα, ενώ θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση την Παρασκευή (27/11), καθώς οι αριθμοί δεν είναι ακόμη ξεκάθαροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που βγαίνουν στο φως πιθανό είναι το σενάριο για διακοπή των πολύ αυστηρών μέτρων στην Πάφο, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να μπουν νέα μέτρα σε Λευκωσία, Λάρνακα και Αμμόχωστο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE