ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάρτε πιο ΔΡΑΣΤΙΚΑ μέτρα κύριε Καραπατάκη…

Πάρτε πιο ΔΡΑΣΤΙΚΑ μέτρα κύριε Καραπατάκη…

Για να βγει από τα ρούχα του ο Ντούσαν Κέρκεζ, στη συνέντευξη τύπου μετά την πρόκριση της ομάδας του στην “ΑΕΚ Αρένα”, σημαίνει ότι άκουσε πολύ άσχημα πράγματα, απ’ αυτούς που βρισκόντουσαν πίσω από τον πάγκο. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεται με τόσο “ξετσίπωτο” τρόπο, ο προπονητής της ΑΕΛ στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Ένα απλό μήνυμα θα στείλουμε στον πρόεδρο της ΑΕΚ Αντρέα Καραπατάκη: Να λάβει πιο δραστικά μέτρα, για τερματισμό της απαράδεκτης τούτης κατάστασης. Δεν αρκούν οι απολογίες προς τον προπονητή της ΑΕΛ. 

Δυστυχώς, επειδή τα παιχνίδια διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, τα “έργα” εκείνων που βρίσκονται πίσω από τον πάγκο, “βγαίνουν” και στον τηλεοπτικό αέρα.

“Δολοφονική” μπορεί να χαρακτηριστεί η ενέργεια του Τρουγιόλς, πάνω στον Μάιντεβατς, λίγο πριν το φινάλε. Θα πρέπει να είναι πολύ πιο σκληροί οι διοικούντες την ΑΕΚ, σε σχέση με την ποινή που του επέβαλαν όταν “πούλησε τσαμπουκά” στον Κακουλή στο παιχνίδι με την Ομόνοια.

Υ.Γ. Για να προλάβουμε… αντιδράσεις υποστηρικτών της ΑΕΚ, για όσα γράψαμε παραπάνω, είμαστε πολύ πιο σκληροί κατά το παρελθόν, με άλλα γεγονότα που είχαμε καθαρή άποψη ότι κάποιοι “πάτησαν πάνω στην Αγία Τράπεζα”.

Π.Χ. 

The post Πάρτε πιο ΔΡΑΣΤΙΚΑ μέτρα κύριε Καραπατάκη… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Παγκόσμια ανησυχία για ενδεχόμενες αυξήσεις των αεροπορικών ναύλων από τον Μάιο - Ποιος ο λόγος

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top