ΠΑΡΑ-THEMA

Συνωστισμός υποψηφίων στο ΔΗΚΟ

Συνωστισμός υποψηφίων στο ΔΗΚΟ

Υπερπλήρη είναι τα ψηφοδέλτια του ΔΗΚΟ καθώς παρατηρείται αυξημένο ενδιαφέρον υποψηφίων για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει εσωτερική εκλογική διαδικασία, αν και η ηγεσία του κόμματος καταβάλλει προσπάθεια να αποφευχθεί μια τέτοια εξέλιξη.

Να σημειώσουμε ότι, βάσει καταστατικού, οι βουλευτές και τα μέλη της ηγεσίας του κόμματος δεν μπαίνουν σε εκλογική διαδικασία, ενώ παραμένει άγνωστο σε ποιες εκλογικές περιφέρειες θα επιλέγουν οι αριστίνδην υποψήφιοι από τον Πρόεδρο του κόμματος. Αξιοσημείωτο επίσης ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον από γυναίκες είναι αυξημένο (ιδιαίτερα στη Λευκωσία), όπως αυξημένο ενδιαφέρον παρατηρείται και από τη νέα γενιά.

Επί του πρακτέου, ο μεγαλύτερος… συνωστισμός παρατηρείται σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο. Στην πρωτεύουσα τις 20 θέσεις στο ψηφοδέλτιο του κόμματος διεκδικούν περίπου 25-26 υποψηφίους παρά το γεγονός ότι είναι η επαρχία που κατεβαίνει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, ενώ δεδομένες (βάσει καταστατικού) είναι οι υποψηφιότητες Χριστιάνας Ερωτοκρίτου, Μιχάλη Δαμιανού και Χρύση Παντελίδη. Για τη Λευκωσία ακούγονται επίσης τα ονόματα της Γιώτας Κουφαλίδου, του Αντρέα Γεωργιάδη και του Χρίστου Ροδιά. Στη Λεμεσό δεδομένες θεωρούνται οι υποψηφιότητες των νυν βουλευτών Παύλου Μυλωνά και Πανίκου Λεωνίδου. Για τις υπόλοιπες δέκα θέσεις υπάρχουν 13 ενδιαφερόμενοι, μεταξύ των οποίων οι Νεόφυτος Χαραλαμπίδης, Μάριος Ορφανός, Ντίνος Νικολαΐδης και Μαρία Συκοπετρίτη. Τέλος στην Πάφο, για τις τέσσερις θέσεις, πέραν του νυν βουλευτή Χαράλαμπου Πιττοκοπίτη, παρατηρείται ενδιαφέρον από άλλα πέντε πρόσωπα, με τους Χρύσανθο Σαββίδη και Γιαννάκη Παπαζαχαρία να θεωρούνται σίγουροι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top