ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Το Υπ. Μεταφορών χαιρετίζει την απονομή Διαπίστευσης Υγείας Αεροδρομίου

Το Υπ. Μεταφορών χαιρετίζει την απονομή Διαπίστευσης Υγείας Αεροδρομίου

Η απονομή της Διαπίστευσης Υγείας Αεροδρομίου προς τα αεροδρόμια της Κύπρου επιβραβεύει την κοινή προσπάθεια που καταβάλλει το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων με τη διαχειρίστρια εταιρεία Hermes Airports Ltd, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο. 

Προσθέτει ότι η απονομή αυτή αποτελεί ένδειξη ότι όλα τα μέτρα που εφαρμόζονται στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου έχουν ως στόχο την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού και ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα.

Υπενθυμίζει ότι τα υγειονομικά μέτρα και τα πρωτόκολλα που έχουν ληφθεί και εφαρμόζονται σε συνεργασία με τη διαχειρίστρια εταιρεία  των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου Hermes Airports Ltd έτυχαν θετικής αξιολόγησης από το Διεθνές Συμβούλιο Αεροδρομίων (ACI World) το οποίο και απένειμε τη Διαπίστευση Υγείας Αεροδρομίου (ACI Airport Health Accreditation) στα δύο αεροδρόμια της Κύπρου.

Το Διεθνές Συμβούλιο Αεροδρομίων αξιολόγησε, μεταξύ άλλων, τον καθαρισμό και την απολύμανση στα αεροδρόμια, τη φυσική αποστασιοποίηση των επιβατών, την προστασία του προσωπικού, τη διαμόρφωση των χώρων και την επικοινωνία προς το επιβατικό κοινό, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top