ΚΟΡΟΝΩΪΟΣ: Το εμβόλιο των Pfizer και BioNTech θα εγκριθεί την επόμενη εβδομάδα

ΚΟΡΟΝΩΪΟΣ: Το εμβόλιο των Pfizer και BioNTech θα εγκριθεί την επόμενη εβδομάδα

Πράσινο φως» στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού των εταιρειών Pfizer και BioNTech θα δώσουν οι ρυθμιστικές αρχές – Πότε ξεκινούν οι παραδόσεις

 
Έγκριση για το εμβόλιο για την Covid-19 που ανέπτυξαν οι εταιρείες BioNTech SE και Pfizer Inc πρόκειται να δώσουν οι ρυθμιστικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα Financial Times.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από τη στιγμή που θα δοθεί η έγκριση, οι παραδόσεις του εμβολίου, που είναι και το πρώτο που ανακοινώθηκε, θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μέσα σε λίγες ώρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.