ΚΟΡΟΝΩΪΟΣ: Το εμβόλιο των Pfizer και BioNTech θα εγκριθεί την επόμενη εβδομάδα

ΚΟΡΟΝΩΪΟΣ: Το εμβόλιο των Pfizer και BioNTech θα εγκριθεί την επόμενη εβδομάδα

Πράσινο φως» στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού των εταιρειών Pfizer και BioNTech θα δώσουν οι ρυθμιστικές αρχές – Πότε ξεκινούν οι παραδόσεις

 
Έγκριση για το εμβόλιο για την Covid-19 που ανέπτυξαν οι εταιρείες BioNTech SE και Pfizer Inc πρόκειται να δώσουν οι ρυθμιστικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα Financial Times.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από τη στιγμή που θα δοθεί η έγκριση, οι παραδόσεις του εμβολίου, που είναι και το πρώτο που ανακοινώθηκε, θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μέσα σε λίγες ώρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE