ΚΟΡΟΝΩΪΟΣ: Το εμβόλιο των Pfizer και BioNTech θα εγκριθεί την επόμενη εβδομάδα

ΚΟΡΟΝΩΪΟΣ: Το εμβόλιο των Pfizer και BioNTech θα εγκριθεί την επόμενη εβδομάδα

Πράσινο φως» στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού των εταιρειών Pfizer και BioNTech θα δώσουν οι ρυθμιστικές αρχές – Πότε ξεκινούν οι παραδόσεις

 
Έγκριση για το εμβόλιο για την Covid-19 που ανέπτυξαν οι εταιρείες BioNTech SE και Pfizer Inc πρόκειται να δώσουν οι ρυθμιστικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα Financial Times.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από τη στιγμή που θα δοθεί η έγκριση, οι παραδόσεις του εμβολίου, που είναι και το πρώτο που ανακοινώθηκε, θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μέσα σε λίγες ώρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE