ΠΑΦΟΣ: Βαρύς ο πέλεκυς σε 35χρονο - Παράνομη μεταφορά όπλου

ΠΑΦΟΣ: Βαρύς ο πέλεκυς σε 35χρονο - Παράνομη μεταφορά όπλου

Πρόστιμο ύψους €2 χιλ. επιβλήθηκε σε 35χρονο για παράνομη κατοχή αποσυναρμολογημένου όπλου, τύπου ΔΟΚΟ, στην Επαρχία Πάφου. 



Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 3.35 τα ξημερώματα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ενώ βρισκόταν περιπολία σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή της Γυαλιάς ανέκοψαν όχημα με οδηγό 35χρονο.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε στο όχημα του ένα ΔΟΚΟ αποσυναρμολογημένο εντός θήκης, του οποίου η μεταφορά ήταν παράνομη.

Παραλήφθηκε ως τεκμήριο ενώ ο οδηγός και ο ιδιοκτήτης του όπλου μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς  και κατηγορήθηκε γραπτώς. Εναντίον του εκδόθηκε το εξώδικο ύψους €2.000.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.