ΠΑΦΟΣ: Βαρύς ο πέλεκυς σε 35χρονο - Παράνομη μεταφορά όπλου

ΠΑΦΟΣ: Βαρύς ο πέλεκυς σε 35χρονο - Παράνομη μεταφορά όπλου

Πρόστιμο ύψους €2 χιλ. επιβλήθηκε σε 35χρονο για παράνομη κατοχή αποσυναρμολογημένου όπλου, τύπου ΔΟΚΟ, στην Επαρχία Πάφου. 



Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 3.35 τα ξημερώματα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ενώ βρισκόταν περιπολία σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή της Γυαλιάς ανέκοψαν όχημα με οδηγό 35χρονο.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε στο όχημα του ένα ΔΟΚΟ αποσυναρμολογημένο εντός θήκης, του οποίου η μεταφορά ήταν παράνομη.

Παραλήφθηκε ως τεκμήριο ενώ ο οδηγός και ο ιδιοκτήτης του όπλου μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς  και κατηγορήθηκε γραπτώς. Εναντίον του εκδόθηκε το εξώδικο ύψους €2.000.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE