ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η χώρα με τα περισσότερα κρούσματα - Τραγικός αριθμός θανάτων

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η χώρα με τα περισσότερα κρούσματα - Τραγικός αριθμός θανάτων

Στα  62.573.422 ανέρχονται τα περιστατικά κορωνοϊού διεθνώς και οι θάνατοι στο  1.458.309 με βάση την τελευταία καταμέτρηση του Worldometers.
 

Υπολογίζεται ότι  43.194.258 άνθρωποι έχουν αποθεραπευτεί και από τα περιστατικά που χαρακτηρίζονται ενεργά, δηλαδή 17.920.855, ένα ποσοστό 99,4% έχει ήπια χαρακτηριστικά ενώ το 0,6% παρουσιάζουν σοβαρή ή κρίσιμη συμπτωματολογία.
 
Στις ΗΠΑ καταγράφονται τα περισσότερα κρούσματα, δηλαδή 13.610.357 και 272.254 θάνατοι, στην Ινδία 9.393.039 και 136.733 άτομα έχασαν τη ζωή τους ενώ στην Βραζιλία τα περιστατικά ανέρχονται στα 6.290.272 με συνολικά 172.637 θανάτους.
 
Η Ρωσία καταμετρά 2.242.633 περιστατικά κορωνοϊού και 39.068 νεκρούς και η Γαλλία 2.208.699 και 52.127 θανάτους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE