ΚΥΠΡΟΣ: Προβληματισμό προκαλούν τα 14 νέα περιστατικά από την κατηγορία Οίκοι ευγηρίας/Στέγες - Σε ποιά επαρχία βρέθηκαν

ΚΥΠΡΟΣ: Προβληματισμό προκαλούν τα 14 νέα περιστατικά από την κατηγορία Οίκοι ευγηρίας/Στέγες - Σε ποιά επαρχία βρέθηκαν

Προβληματισμό προκαλούν τα νέα 14 περιστατικά συναθρώπων μας που νόσησαν και εντοπίστηκαν σε οίκους ευγηρίας/στέγες στην Επαρχία της Λεμεσού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου, τα 14 περιστατικά έχουν διαγνωστεί με την διαγωνιστική μέθοδο των rapid tests.

Αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τόσο τους αρμόδιους, όσο και την κοινή γνώμη, καθώς φαίνεται πως υπάρχουν δυσκολίες να περιοριστεί η διασπορά του ιού έστω και σε μέρη όπου διαβιούν ευπαθείς ομάδες.

Δείτε όλα τα περιστατικά πατώντας εδώ

Τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test):

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, από τις 7,614 διαγνωστικές εξετάσεις που έγιναν σήμερα Κυριακή, τα 4,401 διενεργήθηκαν με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), με 114 θετικά αποτελέσματα, που εντοπίστηκαν ως ακολούθως:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE