ΜΑΚΑΡΕΙΟ: Ακόμη ένα βρέφος θετικό στον ιό - Νοσηλεύεται με συμπτώματα - Η κατάσταση της υγείας του

ΜΑΚΑΡΕΙΟ: Ακόμη ένα βρέφος θετικό στον ιό - Νοσηλεύεται με συμπτώματα - Η κατάσταση της υγείας του

Ακόμη ένα βρέφος έχει διαγνωστεί με τον ιό και νοσηλεύεται στο Μακάριο Νοσοκομείο με ελαφριά συμπτώματα.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον Δρ. Αβραάμ Ηλία, διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάριου Νοσοκομείου, ο οποίος μας ανέφερε πως η κατάσταση της υγείας του βρέφους είναι εκτός κινδύνου.

Το βρέφος είναι 5 μηνών και είναι κοριτσάκι. Εισήχθη στο νοσοκομείο μετά την διάγνωσή του, καθώς είχε εντοπιστεί από ιχνηλάτηση.

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με τον Δρ. Ηλία, έχει συμπτώματα, όπως λίγο πυρετό και βήχα.

Σημειώνουμε πως νοσηλεύεται ακόμη ένα βρέφος με κορωνοϊό, το οποίο και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σύντομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE