ΜΑΚΑΡΕΙΟ: Ακόμη ένα βρέφος θετικό στον ιό - Νοσηλεύεται με συμπτώματα - Η κατάσταση της υγείας του

ΜΑΚΑΡΕΙΟ: Ακόμη ένα βρέφος θετικό στον ιό - Νοσηλεύεται με συμπτώματα - Η κατάσταση της υγείας του

Ακόμη ένα βρέφος έχει διαγνωστεί με τον ιό και νοσηλεύεται στο Μακάριο Νοσοκομείο με ελαφριά συμπτώματα.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον Δρ. Αβραάμ Ηλία, διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάριου Νοσοκομείου, ο οποίος μας ανέφερε πως η κατάσταση της υγείας του βρέφους είναι εκτός κινδύνου.

Το βρέφος είναι 5 μηνών και είναι κοριτσάκι. Εισήχθη στο νοσοκομείο μετά την διάγνωσή του, καθώς είχε εντοπιστεί από ιχνηλάτηση.

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με τον Δρ. Ηλία, έχει συμπτώματα, όπως λίγο πυρετό και βήχα.

Σημειώνουμε πως νοσηλεύεται ακόμη ένα βρέφος με κορωνοϊό, το οποίο και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σύντομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE