ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζει να νοσηλεύεται το 3ων μηνών αγοράκι θετικό στον κορωνοϊό - Συνολικά 14 παιδιά νοσηλεύτηκαν θετικά

ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζει να νοσηλεύεται το 3ων μηνών αγοράκι θετικό στον κορωνοϊό - Συνολικά 14 παιδιά νοσηλεύτηκαν θετικά

Θετικές οι εξελίξεις για τα βρέφη που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου, τα οποία διαγνώστηκαν θετικά στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή, Αβράαμ Ηλία το 5 μηνών κοριτσάκι το οποίο εισήχθη με ελαφριά συμπτώματα πυρετού και βήχα, πήρε εξιτήριο, αφού ήταν σε καλή γενική κατάσταση και δεν υπήρχε λόγος παραμονής του στο νοσηλευτήριο. Το βρέφος θα παραμείνει υπό περιορισμό και παρακολούθηση στο σπίτι.

Αυτή τη στιγμή στο Μακάρειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται ένα αγοράκι 3ων μηνών θετικό στον κορωνοϊό, το οποίο ωστόσο αναμένεται να λάβει σύντομα εξιτήριο και βρίσκεται στα τελευταία στάδια της θεραπείας του.

Συνολικά ο κ. Αβραάμ αναφέρει ότι έχουν εισαχθεί 14 παιδιά και κυρίως βρέφη που εντοπίστηκαν θετικά στον ιό, ενώ όπως εξηγεί ο ιός δεν αντιδρά ήπια στα παιδιά και δεν φέρει σημαντικές επιπλοκές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία σε ξενοδοχείο στην Πάφο – Νεκρό τρίχρονο αγοράκι μετά από πτώση από μπαλκόνι

Τραγωδία σε ξενοδοχείο στην Πάφο – Νεκρό τρίχρονο αγοράκι μετά από πτώση από μπαλκόνι

Σοκαριστική τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (12/07) στην Πάφο, όταν τρίχρονο αγοράκι έπεσε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, από μπαλκόνι ξενοδοχείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE