ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΡΟΥΝΤΑΣ: Πλήρωσαν την ανυπακοή οι πιστοί – Πέραν των 1000 ευρώ τα πρόστιμα

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΡΟΥΝΤΑΣ: Πλήρωσαν την ανυπακοή οι πιστοί – Πέραν των 1000 ευρώ τα πρόστιμα

Μεγάλος σάλος προκλήθηκε την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, με τη ζωντανή προβολή στο ΡΙΚ, της λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλουμένου στην Ορούντα.

Η συγκεκριμένη λειτουργία μεταδιδόταν ζωντανά στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου και αρκετός κόσμος εντόπισε το πλήθος πιστών, οι οποίοι δεν τηρούσαν τα μέτρα αποστασιοποίησης και αρκετοί δεν φορούσαν μάσκα, ως αποτέλεσμα φωτογραφίες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Τα σχόλια για την ανυπακοή στα μέτρα έπεφταν σαν βροχή στις φωτογραφίες, με τον περισσότερο κόσμο να κατακρίνει το γεγονός και να ζητά την παρέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου εντόπισαν έξι άτομα, τα οποία δεν τηρούσαν τα μέτρα και δεν έφεραν την μάσκα τους, ως αποτέλεσμα να τους εκδοθεί εξώδικο πρόστιμο ύψους 300 ευρώ στον κάθε ένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Τραμπ  επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Ο Τραμπ επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση εισέρχεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα», ενώ την ίδια ώρα ο ισραηλινός στρατός προετοιμάζεται για μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE