ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΡΟΥΝΤΑΣ: Πλήρωσαν την ανυπακοή οι πιστοί – Πέραν των 1000 ευρώ τα πρόστιμα

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΡΟΥΝΤΑΣ: Πλήρωσαν την ανυπακοή οι πιστοί – Πέραν των 1000 ευρώ τα πρόστιμα

Μεγάλος σάλος προκλήθηκε την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, με τη ζωντανή προβολή στο ΡΙΚ, της λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλουμένου στην Ορούντα.

Η συγκεκριμένη λειτουργία μεταδιδόταν ζωντανά στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου και αρκετός κόσμος εντόπισε το πλήθος πιστών, οι οποίοι δεν τηρούσαν τα μέτρα αποστασιοποίησης και αρκετοί δεν φορούσαν μάσκα, ως αποτέλεσμα φωτογραφίες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Τα σχόλια για την ανυπακοή στα μέτρα έπεφταν σαν βροχή στις φωτογραφίες, με τον περισσότερο κόσμο να κατακρίνει το γεγονός και να ζητά την παρέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου εντόπισαν έξι άτομα, τα οποία δεν τηρούσαν τα μέτρα και δεν έφεραν την μάσκα τους, ως αποτέλεσμα να τους εκδοθεί εξώδικο πρόστιμο ύψους 300 ευρώ στον κάθε ένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE