ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΡΟΥΝΤΑΣ: Πλήρωσαν την ανυπακοή οι πιστοί – Πέραν των 1000 ευρώ τα πρόστιμα

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΡΟΥΝΤΑΣ: Πλήρωσαν την ανυπακοή οι πιστοί – Πέραν των 1000 ευρώ τα πρόστιμα

Μεγάλος σάλος προκλήθηκε την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, με τη ζωντανή προβολή στο ΡΙΚ, της λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλουμένου στην Ορούντα.

Η συγκεκριμένη λειτουργία μεταδιδόταν ζωντανά στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου και αρκετός κόσμος εντόπισε το πλήθος πιστών, οι οποίοι δεν τηρούσαν τα μέτρα αποστασιοποίησης και αρκετοί δεν φορούσαν μάσκα, ως αποτέλεσμα φωτογραφίες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Τα σχόλια για την ανυπακοή στα μέτρα έπεφταν σαν βροχή στις φωτογραφίες, με τον περισσότερο κόσμο να κατακρίνει το γεγονός και να ζητά την παρέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου εντόπισαν έξι άτομα, τα οποία δεν τηρούσαν τα μέτρα και δεν έφεραν την μάσκα τους, ως αποτέλεσμα να τους εκδοθεί εξώδικο πρόστιμο ύψους 300 ευρώ στον κάθε ένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

Ο αναμενόμενος ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη φαίνεται να εισέρχεται στην τελική του ευθεία, με τις επίσημες ανακοινώσεις να τοποθετούνται, εκτός απροόπτου, εντός της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE