ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έντονη ανησυχία για τους ασθενείς στο Νοσοκομείο Αναφοράς

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έντονη ανησυχία για τους ασθενείς στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Στους εβδομήντα ανέβηκε ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως νοσοκομείο αναφοράς.

 
Από τους ασθενείς αυτούς, οι πέντε βρίσκονται στη Μονάδα αυξημένης φροντίδας, καθώς χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.
 
Γιατροί και νοσηλευτές ανησυχούν ιδιαίτερα για τους μεγάλους αριθμούς, ενώ συζητείται τι θα γίνει σε περίπτωση που γεμίσουν και οι 75 διαθέσιμες κλίνες του νοσηλευτηρίου.
 
«Υπάρχει το πλάνο να μεταφέρονται σε θαλάμους covid-19 άλλων νοσηλευτηρίων» αναφέρουν αρμόδιες πηγές, οι οποίες διαβεβαιώνουν πως σε καμία περίπτωση δε θα γίνουν εκπτώσεις στην περίθαλψη των ασθενών, παρά το γεγονός πως είναι πολλοί.
 
Έτοιμο να διαχειριστεί κάθε περίπτωση, δηλώνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
 
Στο κέντρο αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται σήμερα 85 άτομα, το οποία θα παραμείνουν εκεί μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE