Άγριο τρολάρισμα της Ryanair στον βουλευτή που συμμετείχε σε όργιο στις Βρυξέλλες

Άγριο τρολάρισμα της Ryanair στον βουλευτή που συμμετείχε σε όργιο στις Βρυξέλλες

Ολοένα και πιο «πιπεράτες» είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης με τον Ούγγρο ακροδεξιό ευρωβουλευτή και την συμμετοχή του σε γκέι όργιο εν μέσω καραντίνας στις Βρυξέλλες.

Επί της ευκαιρίας, η αεροπορική εταιρεία της Ryanair βρήκε την ευκαιρία να τρολάρει τον Ευρωβουλευτή, μέσω ανάρτησής της στο Twitter. 

«Ψάχνετε μια γρήγορη απόδραση από τις Βρυξέλλες; Έχουμε πτήσεις από 14.99 (δεν συνιστούμε τις θέσεις που βρίσκονται κοντά στα παράθυρα», αναφέρει σε ανάρτησή της η αεροπορική εταιρεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE