Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ : Σειρά προτεραιότητας σε εμβολιασμούς – Ποιοι θα δεχθούν πρώτοι το εμβόλιο; - ΒΙΝΤΕΟ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ : Σειρά προτεραιότητας σε εμβολιασμούς – Ποιοι θα δεχθούν πρώτοι το εμβόλιο; - ΒΙΝΤΕΟ

Τα σενάρια για εμβολιασμούς στην Κύπρο ολοένα και αυξάνονται και θα πρέπει να μπει μια σωστή κατανομή στο ποιοι θα δικαιούνται να εμβολιαστούν πρώτοι. Προς τέλος Δεκεμβρίου αναμένεται η έγκριση για τα εμβόλια.

Σύμφωνα με την κυρία Ζωή Δωροθέα Πανά, Λέκτορας Παιδιατρικής, Μέλος Επιδημιολογικής Ομάδας  όπου μίλησε σε εκπομπή του Alpha Καλημέρα, υπάρχει πλάνο για εμβολιασμό στην Κύπρο και στόχος είναι να εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός. Ακόμη, δήλωσε πως η κυρία Κυριακίδου, Επίτροπος Υγείας, κάνει μια τεράστια προσπάθεια να έχουμε αναλογικά με τον πληθυσμό μας με το ίδιο κόστος μερίδιο όλων των εμβολίων που είναι στο χαρτοφυλάκιο της Ευρώπης.

Επίσης η κυρία Πανά, τόνισε ότι θα υπάρχει μια προτεραιότητα στο ποιοι θα εμβολιαστούν. Αρχικά θα εμβολιαστούν οι υγειονομικοί υπάλληλοι που καθημερινά βρίσκονται αντιμέτωπή με την πανδημία. Εν συνεχεία, θα ακολουθήσουν οι ευπαθής ομάδες και αυτοί που βρίσκονται σε αυξημένο κίνδυνο. Το τρίτο κύμα εμβολιασμού θα είναι οι εργαζόμενοι πρώτης γραμμής και που έρχονται καθημερινά σε επαφή με αρκετό κόσμο.

Τέλος η κυρία Πανά σημείωσε πως τα μικρά παιδεία δεν θα εμβολιαστούν σε πρώτη φάση για το λόγο ότι δεν έχουν αρκετές μελέτες πάνω σε παιδεία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Επίσκεψη του ΠτΔ στην περιοχή «Οικία της Μαρίας» στον Αγιο Δομέτιο - Συζήτησε με κατοίκους και έλαβε ενημέρωση

Φυσικά χριστουγεννιάτικα δέντρα: Οι τιμές και τα είδη που προτιμούν οι Κύπριοι - Γιατί αξίζει να το προτιμήσεις από το τεχνητό - Δείτε εικόνες

Τμ.Μετεωρολογίας: Χαμηλές θερμοκρασίες - Τι περιλαμβάνει το καιρικό «μενού»

ΠαραTHEMA: Η έκπληξη απο τον Χατζηζαχαρία και το… ανακάτωμα του ππαλουζέ απο την Ευαγγέλου

Μας «απειλούν» τα κουνούπια και τον χειμώνα - Η θερμοκρασία «σταθμός», οι εστίες μόλυνσης και οι τρόποι προστασίας

Σάντος: Ανθρωπιστικό θέμα οι αγνοούμενοι, υπέρ Επιτροπής Αλήθειας - Όσα ανάφερε για το Κυπριακό



Επίσκεψη του ΠτΔ στην περιοχή «Οικία της Μαρίας» στον Αγιο Δομέτιο - Συζήτησε με κατοίκους και έλαβε ενημέρωση

Επίσκεψη του ΠτΔ στην περιοχή «Οικία της Μαρίας» στον Αγιο Δομέτιο - Συζήτησε με κατοίκους και έλαβε ενημέρωση

Ξαφνική επίσκεψη το πρωί της Κυριακής (3/12) του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Αγιο Δομέτιο και συγκεκριμένα κοντά στην «Οικία της Μαρίας» όπου τις τελευταίες μέρες, είχε προηγηθεί περιστατικό με τούρκους στρατιώτες να έχουν τοποθετήσει κάμερες στο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top