Κρούσμα στο Δήμο Λάρνακας - Kλείνουν τα γραφεία για απολύμανση

Κρούσμα στο Δήμο Λάρνακας - Kλείνουν τα γραφεία για απολύμανση

Κρούσμα στο Δήμο Λάρνακας, αναγκάζει να κλείσουν τα γραφεία ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

 

Την ανακοίνωση για το θετικό κρούσμα , δημοσίευσε μέσα απο τα social media ο Δήμος Λάρνακας. Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει ότι έχει εντοπιστεί κρούσμα κορωνοϊού COVID – 19 στα Κεντρικά Γραφεία του και έχει προβεί στις ακόλουθες ενέργειες συμφωνά με το Διάταγμα Αρ. 2020 (Κ.Δ.Π. 183/2020).

Συγκεκριμένα έχει:
• αναστείλει τις εργασίες του για το απαιτούμενο χρονικό διάσημα μέχρι να απολυμανθούν οι χώροι
• απομόνωσε το επιβεβαιωμένο κρούσμα
• προέβηκε σε καταγραφή των ονομάτων των ατόμων στο χώρο εργασίας που έχουν έρθει σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα
• έθεσε τις στενές επαφές σε αυτοπεριορισμό
• απομάκρυνε το προσωπικό και προέβηκε σε απολύμανση των χώρων που έχει έρθει σε επαφή το κρούσμα
• οι Υπεύθυνοι Ασφάλειας και Υγείας είναι σε επιφυλακή και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη μη περαιτέρω εξάπλωση του υιού

Επίσης, όλο το προσωπικό έχει υποβληθεί σε έλεγχο για τον Covid – 19 με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) με αρνητικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας και ασφαλείας τόσο του εργατοϋπαλληλικού προσωπικού όσο και των δημοτών.

Τα Κεντρικά Γραφεία του Δήμου από τις 2/12/2020 θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό μέχρι νεοτέρας.

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη και άλλες Υπηρεσίες θα παραμείνουν ανοικτά για εξυπηρέτηση του κοινού.

ΛΑΡΝΑΚΑ, 2 Δεκεμβρίου 2020

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.