ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ ΛΟΝΔΙΝΟ & ΑΘΗΝΑ με 0% γκανιότα*, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out μόνο στον Stoiximan!

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ ΛΟΝΔΙΝΟ & ΑΘΗΝΑ με 0% γκανιότα*, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out μόνο στον Stoiximan!

Δυο ντέρμπι ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα σε όλη την Ευρώπη, στην Premier League στις 18:30, η Τότεναμ αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, ενώ στην Αθήνα η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις 19:30 για την Super League. Η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει τα μεγαλύτερα ματς με 0% γκανιότα*, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Αναλυτικά, η νίκη της Τότεναμ δίνει απόδοση 1.97, η νίκη της Άρσεναλ δίνει 3.85 και η ισοπαλία δίνει 3.55, ενώ το Over 2.5 γκολ δίνει 1.91 και το Under 2.5 γκολ δίνει 1.90. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.73 και το No Goal δίνει 2.02, ενώ το να σκοράρει πρώτη η Τότεναμ δίνει 1.72, το να σκοράρει πρώτη η Άρσεναλ δίνει 2.52 και η νίκη της Τότεναμ με Draw No Bet προσφέρει απόδοση 1.42, ενώ η νίκη της Άρσεναλ με Draw No Bet προσφέρεται με απόδοση 2.72.

Όλες οι αγορές για το Τότεναμ-Άρσεναλ εδώ.

Στις 19:30, η νίκη της ΑΕΚ δίνει 1.85, η ισοπαλία δίνει 3.55 και η νίκη του Παναθηναϊκού δίνει 4.35. Το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.25, το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.62, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 2.05 και το No Goal δίνει απόδοση 1.72. Το να σκοράρει πρώτη η ΑΕΚ δίνει 1.66, το να σκοράρει πρώτος ο Παναθηναϊκός δίνει 2.75, ενώ το σύνολο των γκολ 2-3 δίνει απόδοση 1.95 και το σύνολο των γκολ 4-6 δίνει απόδοση 4.30, ενώ το ενδεχόμενο να μπουν 0-1 γκολ δίνει απόδοση 2.90.

Όλες οι αγορές για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

 

The post ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ ΛΟΝΔΙΝΟ & ΑΘΗΝΑ με 0% γκανιότα*, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out μόνο στον Stoiximan! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top