ΚΥΠΡΟΣ: Έπεσε στο τραπέζι και το lockdown – Εκτάκτως κλήθηκε να συνεδριάσει αύριο το Υπουργικό -Αγωνία για τις αποφάσεις

ΚΥΠΡΟΣ: Έπεσε στο τραπέζι και το lockdown – Εκτάκτως κλήθηκε να συνεδριάσει αύριο το Υπουργικό -Αγωνία για τις αποφάσεις

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης 8/12 η συνάντηση του Νίκου Αναστασιαδη με την επιστημονική- συμβουλευτική ομάδα του Υπ. Υγείας όπου και φαίνεται πως έχουν αποφασιστεί κάποια από τα μέτρα.

Μάλιστα, εκτάκτως έχει συγκληθεί το Υπουργικό Συμβούλιο την Τετάρτη 9/12 (10:00 το πρωί) όπου αναμένεται να «κλειδώσει» σε μεγάλο βαθμό η νέα δέσμη μέτρων αφού η επιδημιολογική εικόνα δεν αφήνει κανένα περιθώριο για χαλαρώσεις.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ από το Tothemaonline.com

The post ΚΥΠΡΟΣ: Έπεσε στο τραπέζι και το lockdown – Εκτάκτως κλήθηκε να συνεδριάσει αύριο το Υπουργικό -Αγωνία για τις αποφάσεις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE