ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κούσουλος η… μεταμόρφωση: Δεν είναι σταρ, δεν είναι φαντεζί αλλά είναι η ψυχή και η καρδιά της Ομόνοιας!

Κούσουλος η… μεταμόρφωση: Δεν είναι σταρ, δεν είναι φαντεζί αλλά είναι η ψυχή και η καρδιά της Ομόνοιας!

Ο αθόρυβος εργάτης αλλά και αθέατος… ηγέτης της Ομόνοιας απέδειξε και κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ότι αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για το τριφύλλι. Η μεταμόρφωση του Ιώαννη Κούσουλου μέσα σε ένα χρόνο με αποκορύφωμα το ιστορικό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Δεν είναι ο σταρ, δεν είναι ο παίκτης που θα σε θαμπώσει με τις ντρίμπλες του ή τις πάσες του όμως θα σε πνίξει με το πάθος, την ψυχή και την καρδιά του. Παίζει σε κάθε αγώνα το ίδιο είτε είναι στο Δασάκι της Άχνας, είτε στην Τούμπα, είτε στο ΓΣΠ.

Μάλιστα, αν πάει κάποιος ένα χρόνο πίσω θα… ψάχνει τον Κούσουλο και δεν θα τον βρίσκει στους αγώνες της Ομόνοιας. Κι αυτό γιατί από τις 5 Οκτωβρίου του 2019 μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου του 2020 σε 14 αγώνες πρωταθλήματος έπαιξε… δύο λεπτά ως αλλαγή!

Την φετινή σεζόν είναι ίσως ο πιο σταθερός παίκτης του τριφυλλιού μαζί με τον Φαμπιάνο και τους Λούφντερ-Λανγκ. Είτε ως αμυντικός και κυρίως ως αμυντικό χαφ έχει κερδίξει επάξια μια θέση στην ενδεκάδα και γενικότερα στην ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ.

Με τον ΑΠΟΕΛ τα έκανε όλα. Πίεσε, μάρκαρε, οργάνωσε, σκόραρε και ήταν από τους κορυφαίους της μεγάλης και ιστορικής νίκης. Αν δει κανείς και το πως πέτυχε το γκολ του, που ακόμα και εκεί μόχθησε και πάλεψε, αλλά και τον πανηγυρισμό του θα νομίσει ότι βγήκε από τα πιο τρελά όνειρα του κάθε Ομονοιάτη. Τόσο πάθος ούτε στη Βόρεια δεν βρίσκεις…

Το είχα γράψει και πιο παλιά πως ο Κούσουλος θα μπορούσε να εξελιχθεί στον… Κύπριο ηγέτη της Ομόνοιας. Κάθε ομάδα θέλει στο ρόστερ της τους Κύπριους για να της προσδώσουν πέρα από ποιότητα, το έξτρα πάθος και την ψυχή. Και αυτό το κάνει στον υπερθετικό βαθμό ο 24χρονος Κύπριος διεθνής.

Ίσως να πάνε χρόνια να δουν κάποιο Κύπριο παίκτη να ξεχωρίζει τόσο πολύ με το πάθος και τη μαχητικότητα του σε αιώνιο ντέρμπι οι Ομονοιάτες. Ίσως θα πρέπει να πάνε πίσω στον… αιώνιο αρχηγό Κωστάκη Καΐάφα, χωρίς βέβαια να συγκρίνουμε τον ένα με τον άλλο.

Την φετινή σεζόν μάλιστα αγωνίζεται με σπασμένα τα φρένα και σε Κύπρο και σε Ευρώπη αλλά και με την Εθνική Κύπρου και μάλιστα χωρίς να επηρεάζεται από την κούραση και την υπερπροσπάθεια.

Ο Χένινγκ Μπεργκ ξέρει πόσο χρήσιμος είναι ένας παίκτης σαν τον Κούσουλο και σε μια καλοδουλεμένη μηχανή όπως είναι η Ομόνοια αυτή την στιγμή είναι ίσως ένα από τα πιο πολύτιμα γρανάζια του. Και σε τέτοια ντέρμπι όπου το πάθος παίζει σημαντικό ρόλο, παίκτες σαν τον Κούσουλο αποτελούν must για κάθε μεγάλη ομάδα…

Διαβάστε επίσης: 

Το ποίημα του 18χρονου «γουρλή» Ομονοιάτη για ΑΠΟΕΛ που έγινε viral – «Φέρτε ζιβάναν…»

Ο MVP του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και ποιοι δύο τον ακολούθησαν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

The post Κούσουλος η… μεταμόρφωση: Δεν είναι σταρ, δεν είναι φαντεζί αλλά είναι η ψυχή και η καρδιά της Ομόνοιας! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top