ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 'Λουκέτο' στα Λύκεια αποφάσισε η Κυβέρνηση - Πώς συνεχίζονται τα μαθήματα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 'Λουκέτο' στα Λύκεια αποφάσισε η Κυβέρνηση - Πώς συνεχίζονται τα μαθήματα

Σύμφωνα με την εξαγγελία των νέων μέτρων, δια στόματος του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου αποφασίστηκε το κλείσιμο των Λυκείων σε παγκύπρια βάση.

Η εν λόγω απόφαση πάρθηκε με γνώμονα τα αυξημένα περιστατικά που παρουσιάστηκαν σε σχολικές μονάδες. Ως εκ τούτου αποφασίστηκε πως οι σχολικές μονάδες που αφορούν Λύκεια θα κλείσουν νωρίτερα και συγκεκριμένα από τις 14/12 (Δευτέρα), ενώ νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια θα συνεχίσουν κανονικά την λειτουργία τους με φυσική παρουσία.

Οι μαθητές των Λυκείων και Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων θα συνεχίσουν με τηλεκπαίδευση ενώ ανακοινώθηκε παράλληλα η αναστολή λειτουργίας και των φροντιστηρίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.